An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

17 december, 2020

Mth neemt afscheid van directeur MKB Rutger Koelewijn.

Na 10 jaar neemt mth Putten afscheid van directeur MKB / accountant en adviseur Rutger Koelewijn.

mth Putten
mth putten

Vestigingsdirecteur Putten

Toen hij in december 2010 bij mth Putten begon als vestigingsdirecteur zag het kantoor er nog heel anders uit. Destijds stond de naam Meeuwsen Ten Hoopen op de gevel, daarna verder als mth. In de loop der jaren groeide mth Putten uit tot een toonaangevend full service accountants- en advieskantoor met zo’n 25 medewerkers.

Koelewijn, die in 1986 zijn loopbaan startte als junior accountant-medewerker bij een kantoor in Amsterdam, vertrekt nu wederom naar Amsterdam. Met twee partners start hij een accountantskantoor vanuit het WTC in Amsterdam. Als team vinden we het jammer dat hij vertrekt, maar we zijn bovenal trots op de stappen die we samen de afgelopen jaren hebben gezet.

De klanten van Koelewijn hebben de afgelopen tijd al digitaal of per mail kennis kunnen maken met hun nieuwe contactpersonen. Vol vertrouwen staan we als team klaar voor onze klanten.

Henri Pannekoek, accountant en een van de vaste gezichten van mth Putten, neemt een aantal belangrijke taken achter de schermen over. Zodat mth Putten doorbouwt aan de toekomstvisie: in overeenstemming met onze kernwaarden klaarstaan als sparringpartner voor de ondernemers uit deze regio. Relaties bouwen, waarde creëren.