Belastingadvies

Belastingadvies

Als ondernemer heb je te maken met veel soorten belastingen, zoals de inkomsten-, omzet-, vennootschaps- en loonbelasting. Als je de zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar hebt, profiteer je maximaal van het bedrijfsresultaat. Wij regelen dat graag en goed voor je.

Advies op maat

Continu veranderende belastingwetten en –regels maken het lastig voor je om op de hoogte te blijven. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze wijzigingen naar je persoonlijke situatie. Zowel privé als voor het bedrijf. Hiervoor hebben we ook specialisten op het gebied van btw en loonheffing in huis.

De belangen voorop

Omdat wij jouw belangen behartigen, treden we graag voor je op als gesprekspartner met de Belastingdienst. Dit kan zijn door constructief overleg voorafgaand aan beslissingen, maar ook achteraf door het aantekenen van bezwaar of beroep tegen onjuiste beslissingen van de Belastingdienst. Door onze uitgebreide ervaring kun je samen met ons jouw recht halen door procedures te voeren bij de rechtbank, het gerechtshof of de Hoge Raad.

Zorg voor zaken

Je wilt dat de financiële toekomst van het gezin en bedrijf gewaarborgd is. Wij adviseren je daarom graag over alle aspecten van bedrijfsopvolging, financiële planning en de continuïteit van gezin en bedrijf. Een zorg en verantwoordelijkheid die we met je delen.

Aangiften online versturen

Wij verzorgen alle aangiften. Via ons online klantportaal mth Direct kun je aangiften eenvoudig zelf versturen naar de Belastingdienst. Regel je de zaken graag in goede harmonie met de Belastingdienst, dan kun je je aansluiten bij het door ons met de Belastingdienst gesloten Convenant Horizontaal toezicht. Aangiften krijgen dan het stempel ‘gewoon goed’. Hierdoor krijg je snel zekerheid en duidelijkheid.

Contact

Wil je je belastingzaken deskundig laten regelen, persoonlijk advies op maat en goed zorgen voor de toekomst van bedrijf en gezin? Dan kun je rekenen op een persoonlijke adviseur die de zaken op betrokken en creatieve wijze behartigt. Je fiscale optimum is ons werkplezier. Neem contact op met een adviseur van een vestiging in de buurt.

 

Downloads

PDF mth_leaflet_-_belastingadvies.pdf Download
PDF Brochure_en_Milieulijst_2017.pdf Download
PDF Energie_Investeringsaftrek_-_Energielijst_2017_.pdf Download

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.