Belastingadvies

Belastingadvies

Als ondernemer heeft u te maken met veel soorten belastingen, zoals de inkomsten-, omzet-, vennootschaps- en loonbelasting. Als u uw zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar heeft, profiteert u maximaal van uw bedrijfsresultaat. Wij regelen dat graag en goed voor u.

Advies op maat

Continu veranderende belastingwetten en –regels maken het lastig voor u om op de hoogte te blijven. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze wijzigingen naar uw persoonlijke situatie. Zowel privé als voor uw bedrijf. Hiervoor hebben we ook specialisten op het gebied van btw en loonheffing in huis.

Uw belangen voorop

Omdat wij uw belangen behartigen, treden we graag voor u op als gesprekspartner met de Belastingdienst. Dit kan zijn door constructief overleg voorafgaand aan uw beslissingen, maar ook achteraf door het aantekenen van bezwaar of beroep tegen onjuiste beslissingen van de Belastingdienst. Door onze uitgebreide ervaring kunt u samen met ons uw recht halen door procedures te voeren bij de rechtbank, het gerechtshof of de Hoge Raad.

Zorg voor uw zaken

U wilt dat de financiële toekomst van uw gezin en bedrijf gewaarborgd is. Wij adviseren u daarom graag over alle aspecten van bedrijfsopvolging, financiële planning en de continuïteit van uw gezin en bedrijf. Een zorg en verantwoordelijkheid die we met u delen.

Uw aangiften online versturen

Wij verzorgen al uw aangiften. Via ons online klantportaal MTH Direct kunt u uw aangiften eenvoudig zelf versturen naar de Belastingdienst. Regelt u uw zaken graag in goede harmonie met de Belastingdienst, dan kunt u zich aansluiten bij het door ons met de Belastingdienst gesloten Convenant Horizontaal toezicht. Uw aangiften krijgen dan het stempel ‘gewoon goed’. Hierdoor krijgt u snel zekerheid en duidelijkheid.

Contact

Wilt u uw belastingzaken deskundig laten regelen, persoonlijk advies op maat en goed zorgen voor de toekomst van uw bedrijf en uw gezin? Dan kunt u rekenen op uw persoonlijke adviseur die uw zaken op betrokken en creatieve wijze behartigt. Uw fiscale optimum is ons werkplezier. Neem contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt.

 

Downloads

PDF MTH_leaflet_Belastingadvies.pdf Download
PDF Brochure_en_Milieulijst_2017.pdf Download
PDF Energie_Investeringsaftrek_-_Energielijst_2017_.pdf Download

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.