Binnenkort aan de start van; NK afstanden voor senioren

De laatste blog die ik schreef was in maart en ondertussen is al het oktober. Er is veel gebeurd de afgelopen periode. Ik ben geslaagd voor mijn vwo-diploma en ik ben begonnen met de studie geneeskunde in Groningen. Het is nog een beetje zoeken naar de balans tussen studeren en trainen, maar ik vind het tot nu toe harstikke leuk en dat maakt het een stuk makkelijker. Verder ben ik met mijn tweelingzus (die op hoog niveau aan atletiek doet) gaan samenwonen in een appartementje in Heerenveen. Ook dit bevalt goed!

Ondertussen is ook de ijsbaan alweer een tijdje open en kan ik doen wat ik het allerleukste vind! De laatste week van september ben ik met het gewest Friesland op trainingskamp geweest naar Inzell, waar ik me optimaal heb kunnen voorbereiden op het nieuwe seizoen. Afgelopen weekend begon dat seizoen dan echt met de Holland Cup (IJsselcup) in Deventer. Hier heb ik mij weten te plaatsen voor het NK afstanden voor senioren op de 500 en 1000 meter. Dit betekent dat ik op 27 en 29 oktober mag schaatsen in een hopelijk vol Thialf. Ik kijk er enorm naar uit en ik hoop daar natuurlijk goed te presteren!

Mijn grote doel dit jaar is om in maart naar het WK voor junioren in Salt Lake City te gaan. In Nederland is de concurrentie enorm groot, dus dit is een hele uitdaging. Ik hou jullie op de hoogte!

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.