An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

Werken bij mth

Organisatiecultuur

Wat maakt werken bij mth anders dan bij andere bedrijven? Vooral onze heel eigen organisatiecultuur. Waar iedereen zichzelf kan zijn, je verantwoordelijk bent voor je eigen beslissingen én bij je collega’s aan kunt kloppen voor hulp, overleg en gezelligheid.

Werken bij mth
Werken bij mth

Wat maakt werken bij mth nu zo anders?

Een prettige werkplek

Mth heeft voor jou een prettige werkplek als je zelfstandig bent, je verantwoordelijk durft te voelen voor je klanten en graag leert van én met je collega’s. We zijn er trots op dat veel collega’s vertellen dat ze bij mth zichzelf kunnen zijn.  (94% van respondenten in enquête onder Young professionals bij mth).

Een enthousiast team

We werken samen voor de klant en zorgen samen voor het beste resultaat, waarbij je gebruik kunt maken van de kennis van al je collega’s. Er is ruimte voor gezelligheid en een lach.

Blijven groeien

We bieden je ruimte om te blijven leren en groeien. Veel collega’s volgen een studie. Daarnaast krijg je uitgebreide mogelijkheden je kennis te blijven vergroten in (online en offline) trainingen op maat, zoals in de mth Academy.

“Zeg nou zelf; ik heb “the best of both worlds”. In mijn werk doe ik heel veel werkervaring op, maak ik onderdeel uit van een leuk team en krijg ik maandelijks uitbetaald waardoor ik in mijn vrije tijd leuke dingen kan doen. En ondertussen mag ik ook nog studeren waardoor ik me verder ontwikkel en daardoor in de toekomst door kan groeien.”

Emmy Boersma over werken en studeren bij mth

 

We zorgen ervoor dat jij je bij ons thuis voelt

Als je bij ons start,  helpen je collega’s je goed op weg. Ook leer je de organisatie snel kennen door een onboardingsdag. We maken je wegwijs door de benodigde programma’s en zorgen dat je de weg kent voor als je iets nodig hebt.

“Iedereen maakt spontaan tijd voor ons vrij, om te vertellen over het werk en de organisatie of voor een gezellig praatje. Een warm welkom.”

Liz Veendrick over de eerste dagen bij mth

De juiste spullen

Natuurlijk krijg je van ons alles wat je nodig hebt om prettig te kunnen werken. Een nieuwe telefoon, een laptop om overal te kunnen werken.

Evenementen

Je ziet al je 450 collega’s bij elkaar op onze evenementen, zoals een personeelsfeest of bijeenkomst. Je directe collega’s zie je naast bij het onderwijs dat we voor jullie organiseren. Ook kun je meedoen aan de activiteiten van ‘mth on the move’. Natuurlijk kun je meedoen aan mth webinars en andere bijeenkomsten die we organiseren.

Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Of zoek je gelijk naar een van onze vacatures?