An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

Non profit

Online diensten

Samen voor maatschappelijk belang

Onze online diensten draaien om snel en eenvoudig samenwerken. Inzicht voor jou als ondernemer, waar en wanneer je maar wilt. En advies op maat, doordat wij de juiste informatie over jouw bedrijf hebben.

Maak hieronder een keuze uit onze online diensten
Maak hieronder een keuze uit onze online diensten
Dame achter laptop

Snel en makkelijk samenwerken

Zou de administratie dan toch leuker kunnen? Met onze online producten heb je altijd en overal inzicht. Dat maakt samenwerken met onze adviseurs makkelijker.

Moni is dé persoonlijke online controller. Dat noemen wij ondernemen op volle kracht.

Mth Direct is het samenwerkingsplatform van mth. Je kunt hier je belastingaangiften en andere gegevens digitaal verzenden naar partijen zoals de Belastingdienst, Kamer van Koophandel of je bank.

In mth Per Saldo kun je zelf salarisgegevens invoeren, wijzigingen aanbrengen en overzichten aanmaken. Wij verzorgen vervolgens de salarisadministratie, waar je altijd en overal inzicht in hebt.

Met mth Safe heb je op ieder moment van de dag al je belangrijke documenten onder handbereik in je eigen digitale financiële kluis.

moni: online boekhouden

moni, dé persoonlijke online controller! Heb je grip op de financiële situatie?

Dit is moni

Je financiële situatie volledig onder controle, zonder dat jij je met de administratie bezig hoeft te houden. Daarvoor heb je ons! Zie ons als jouw financiële afdeling. Jouw ondernemersgeest, onderbuik-gevoel en creativiteit in combinatie met onze financiële helden is de perfecte combinatie. Dat noemen wij ondernemen op volle kracht. Wij ontzorgen je van AZ. Wij administreren en adviseren. Wij laten cijfers spreken.

moni 24/7 tot je dienst

Terwijl jij je bezig houdt met ondernemen, monitoren wij voortdurend je cijfers. Bij uitvallen van administratief personeel, nemen wij de taken direct en geruisloos over.

Pro-actief advies op maat

Je persoonlijke moni specialist staat zakelijk en privé tot jouw dienst. Op ieder moment helpen wij je bij de interpretatie van je cijfers en inrichting van je administratieve processen. Daarnaast geven we je de juiste adviezen.

Realtime inzicht, altijd en overal

Met je eigen management dashboard in de cloud, heb je vanaf nu realtime inzicht in de financiële situatie van je onderneming. Altijd en overal!

Kosten ↓, omzet ↑

De combinatie van onze innovatieve systemen en moni specialisten verbeteren en stroomlijnen processen. Met moni bespaar je op ICT- en personeelskosten.

Snelheid en gemak

Met moni forward jij alleen nog je inkoopfacturen aan ons. Binnen een dag verwerken wij voor jou al je financiële mutaties. “Easy does it!”

Samenwerken met jouw accountant

Wij maken het je accountant een stuk gemakkelijker, door de benodigde gegevens einde boekjaar panklaar aan te leveren. De jaaropgaven zijn vervolgens in een handomdraai gemaakt.

Jij op volle kracht!

Tijdens onze samenwerking garanderen wij dat jouw kennis omtrent de status en interpretatie van je financiële huishouding significant toeneemt. Je wordt simpelweg een meer bekwame ondernemer.

Meten is weten

Zou de administratie dan toch leuker kunnen? Je komt erachter tijdens een vrijblijvende nulmeting. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin wij je situatie kunnen analyseren en van advies kunnen voorzien. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-1414700 of stuur een e-mail naar info@moni.nl.

Zie voor meer informatie ook de website: www.moni.nl.

Jouw organisatie

Hoe ziet jouw bedrijf eruit?

Kies jouw organisatietype voor meer informatie, speciaal geselecteerd voor jou.

Neem direct contact op
1/20 fte

Blijf doen waar je goed in bent, ondernemen

Klein Bedrijf
20/50 fte

Wat je bereikt met dromen, durven en doen

Middelgroot Bedrijf
50+ fte

Blijven groeien en ondernemen met plezier

Groot Bedrijf
Non-profit

Samen voor maatschappelijk belang

Non-profit
International

Wherever your business takes you

International