Een rugby seizoen om nooit meer te vergeten!

In een korte tijd is er heel veel gebeurt met mij. Ik heb leuke en enthousiaste dingen behaalt op school en bij rugby.

Ik had na het EK een mailtje gekregen dat er interesse was in mij en 5 teamgenoten om naar Montpellier te komen voor een week. Dit om sfeer te proeven. Het was in het begin moeilijk in te plannen, dit vooral omdat onze eind examens er aan zaten te komen en het allemaal erg krap van tijd werd. Maar uiteindelijk toch voor gekozen om te gaan en het was een geweldige week om mee te maken. Eentje om nooit te vergeten. Toen ik terugkwam zouden we een mailtje ontvangen over wie er eventueel langer zou mogen blijven. Die kwam uiteindelijk 12 mei aan en mijn naam stond er met een ander teamgenoot!!!!!

Ik was zo blij dat ik gekozen werd, maar het maakte mij gelijk wel banger voor mijn examens. Stell je voor ik zou niet slagen…. Op 16 juni kreeg ik het nieuws of ik geslaagd zou zijn voor mijn HAVO examen en dat was ook nog eens goed nieuws! Dik geslaagd en op mijn diploma 0 onvoldoendes!

Na al dit kreeg ik ook nog te horen dat ik was genomineerd voor jeugdspeler van Nederland. Ze zouden het bekendmaken op 18 juni bij de Nederlandse rugbybond tijdens de algemene ledenvergadering. De trofee werd uitgereikt door Etienne Henrichs - kleinzoon van de sport commentator Frans Henrichs. Ze vertelde over elk speler een verhaaltje over hun kwaliteit en waarom ze geselecteerd waren. Daarna maakte ze bekent wie er had gewonnen. En om het allemaal nog beter te maken had ik gewonnen! Niet te geloven dat mij dit allemaal overkomt. Het was een rugby seizoen om nooit meer te vergeten!

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.