Evenement voor de kinderopvang

  • donderdag
    20 september 2018
  • Van 15:00 uur
    Tot 18:00 uur
  • Van der Valk Harderwijk
    (routebeschrijving)


Dit event is volgeboekt! Aanmelden is niet meer mogelijk. 

Wilt u op de reservelijst geplaatst worden? Stuur dan een mailtje naar kinderopvang@mth.nl. Wij nemen contact op als er een plek vrij komt.

Ontwikkelingen in de economie en maatregelen van de Rijksoverheid zorgen voor veranderingen in de kinderopvangbranche. Het is belangrijk dat organisaties in de kinderopvang op tijd bijsturen en geen kansen onbenut laten. De kinderopvangbranche ziet zich gesteld voor een aantal uitdagingen:

Extra investeringen zijn nodig terwijl tegelijkertijd de kosten stijgen. Bovendien worden oudercommissies steeds kritischer. De maximum te stellen uurtarieven zijn ook een “hot item”.

Ben jij al bezig met de tariefstelling voor 2019? Een jaar gaat snel voorbij!

Wij hebben op donderdag 20 september een evenement gepland waar wij handvatten geven voor een verantwoorde onderbouwing voor het nieuwe tarief. Op dit evenement wordt de nieuwe wegwijzer tariefbeleid gepresenteerd. Deze wegwijzer helpt je inzicht te krijgen in de onderdelen die van invloed zijn voor de bepaling van het nieuwe tarief.

Hierbij nodigen wij jou van harte uit voor dit gratis evenement!

Het evenement vindt plaats op donderdag 20 september.

Vanaf 15.00 uur word je hartelijk ontvangen met een hapje & drankje. De bijeenkomst start om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur waarna er aansluitend een netwerkborrel plaatsvindt tot 18.00 uur.

Graag tot ziens!