Klantenbijeenkomst

Geachte relatie,

In april en mei organiseren wij klantenbijeenkomsten op verschillende vestigingen om u als gewaardeerde relatie bij te praten over voor u nuttige onderwerpen. Dit keer doen wij dit in workshopvorm. U kunt zich voor een tweetal workshops inschrijven.
De onderwerpen van de workshops zijn:

1. Actualiteiten Arbeidsrecht
Hoe kunnen de werkgever en de oudere medewerker een goede c.q. nieuwe modus vinden qua functie-inhoud, het aantal te werken uren en financiën? Zeker gezien de met ouder personeel soms samenhangende verminderde gezondheid of belastbaarheid. Daarnaast behandelen wij de do’s & dont’s bij het ontslag op staande voet van een medewerker.

2. Financierbaarheid van uw onderneming! 
Hoe kijkt een bankier naar de cijfers van uw onderneming? Hoe vergroot u uw kansen voor het verkrijgen van een financiering? En welke andere alternatieven voor bancaire financieringen zijn er?

3. Oudedagsvoorziening voor ondernemers: nog iets aan (te) doen?
Nu het pensioen in eigen beheer voor de directeur-aandeelhouder is afgeschaft op 1 april jl. moeten er door hen een aantal beslissingen worden genomen. Waar moet u op letten en wat zijn de criteria om tot een goede beslissing te komen? En wat nu te doen voor de toekomst voor alle ondernemers: wat kan nog wel en wat niet meer gedaan worden qua oudedagsvoorziening en hoe maak ik daar een juiste afweging in.

4. Accountancy: balans lezen in relatie tot bancaire covenanten 
Inzichten in de balans, vanuit verschillende perspectieven bezien (ondernemer, bank, Belastingdienst). Daarnaast wordt ingezoomd op het verschil tussen boekhoudkundig resultaat en de cashflows.

5. Corporate Finance 
Waar begin ik als ik mijn bedrijf wil verkopen? Je bedrijf klaar maken voor een overname.

6. De voordelen van online boekhouden met MONI
Hoe digitaliseer en optimaliseer ik de administratie op een zo’n efficiënt mogelijke wijze?

Tijdens de workshops zit u samen in kleine groepjes met andere ondernemers en één van onze specialisten. Er is dus voldoende tijd om met elkaar en onze specialist te sparren en uw (persoonlijke) vragen te stellen.

Programma
15:30 uur Ontvangst met koffie en wat lekkers
15:55 uur Welkom door de vestigingsdirecteur 
16:00 uur Workshopronde 1 
16:45 uur Koffiepauze
17:00 uur Workshopronde 2
17:45 uur Borrel en netwerken

Locaties
Op donderdag 11 mei bij MTH Bussum
Op donderdag 18 mei bij MTH Veenendaal

Graag tot ziens!

Let op: 1 deelnemer per formulier aanmelden!

Uw gegevens: