Uitnodiging concert "Bach, Black & White"

  • zaterdag
    6 april 2019
  • Van 19:30 uur
    Tot 22:00 uur
  • Meander Medisch Centrum
    (routebeschrijving)

Een ziekenhuis, een accountantsorganisatie en een bekende saxofonist lijkt misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar dat is wel wat er staat te gebeuren!

In samenwerking met de Stichting Vrienden van Meander nodigen wij je van harte uit voor een uniek concert in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort van Saxofonist Henk van Twillert & het saxofoon ensemble "Vento do Norte" op zaterdagavond 6 april 2019.

De Stichting Vrienden van Meander zet zich vol overgave in voor belangrijke extra's in het ziekenhuis zoals o.a. kunst, groen en muziek. Hierdoor verblijven de patiënten in een prettige omgeving en wordt er gezorgd voor maximaal comfort gedurende het verblijf.

Henk van Twillert & het saxofoon ensemble "Vento do Norte" nemen je mee op reis met muziek door de eeuwen heen met een wel heel spectaculair programma:

"Bach, Black & White"

Naast composities van Johann Sebastian Bach word je verrast door nieuw werk van de Nederlandse componist Chiel Meijering; The Black Rock We All Push en Dynamite Kid in combinatie met de Engelse renaissance componist Robert White.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Klik dan op deze link voor meer informatie over het concert en meld je aan met het aanmeldformulier.

Veelzijdig, competent, gepassioneerd en oprecht. Vento do Norte brengt een nieuwe generatie van musici, met hun eigen uniek geluid, samen die een onuitwisbare indruk achter laten. 

In de woorden van Vento do Norte: Vive la Música!