An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

2 February 2021

“Liefde is… continuïteit van mijn gezin en bedrijf”

Ondernemers werken zich vaak een slag in de rondte. Sta je wel eens stil bij de balans tussen werk en privé? En wat gebeurt er met je naasten als jou iets overkomt? Dit zijn belangrijke thema’s voor jou, als ondernemer of directeur! Daarom richten wij ons tijdens de mth talks! op deze onderwerpen en geven we je in ongeveer 45 minuten concrete handvaten en tips.

Aanmelden

Online

“Liefde is… continuïteit van mijn gezin en bedrijf”

Het onderwerp

Dinsdag 2 februari om 19:30 uur nemen we jou tijdens mth talks! mee in het onderwerp:

“Liefde is… continuïteit van mijn gezin en bedrijf”

Ondernemers werken zich vaak een slag in de rondte, maar wat gebeurt er met je naasten en je bedrijf als jou iets overkomt? Een belangrijk thema voor jou, als ondernemer of directeur!

Voor iedereen stopt het een keer. Maar stel nu dat het morgen stopt, wat gebeurt er dan eigenlijk? Hoeveel eigen vermogen blijft er over als je nu zou overlijden? Wat kun je nu doen om je naasten zo verzorgd mogelijk achter te laten op zakelijk gebied? Binnen mth noemen wij dit de Liefdestest.

Want liefde is: staan voor je gezin én bedrijf!

In 30 tot 45 minuten geven de volgende sprekers jou handvaten en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.

Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan voor de mth talks! op dinsdag 2 februari om 19:30 uur!


 

De spreker

Olaf ten Hoopen

Olaf ten Hoopen is voorzitter Dagelijks Bestuur van mth.  Iedere dag houdt hij zich bezig met de koers van het accountant en advieskantoor, maar ook adviseert hij dagelijks relaties van mth.


Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens de talks! te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens de talks!


Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Wil je meer weten over onze webinars? Neem dan gerust een kijkje op onze webinar pagina.