An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

11 May 2021

“Liefde is… continuïteit van mijn gezin en bedrijf”

Ondernemers werken zich vaak een slag in de rondte. Sta je wel eens stil bij de balans tussen werk en privé? En wat gebeurt er met je naasten als jou iets overkomt? Dit zijn belangrijke thema’s voor jou, als ondernemer of directeur! Daarom richten wij ons tijdens de mth talks! op deze onderwerpen en geven we je in ongeveer 45 minuten concrete handvaten en tips.

Aanmelden

Online

“Liefde is… continuïteit van mijn gezin en bedrijf”

Het onderwerp

Dinsdag 11 mei om 19:30 uur nemen we jou tijdens mth talks! mee in het onderwerp:

“Liefde is… continuïteit van mijn gezin en bedrijf”

Ondernemers werken zich vaak een slag in de rondte, maar wat gebeurt er met je naasten en je bedrijf als jou iets overkomt? Een belangrijk thema voor jou, als ondernemer of directeur!

Voor iedereen stopt het een keer. Maar stel nu dat het morgen stopt, wat gebeurt er dan eigenlijk? Hoeveel eigen vermogen blijft er over als je nu zou overlijden? Wat kun je nu doen om je naasten zo verzorgd mogelijk achter te laten op zakelijk gebied? Binnen mth noemen wij dit de Liefdestest.

Want liefde is: staan voor je gezin én bedrijf!

In 30 tot 45 minuten geven de volgende sprekers jou handvaten en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.

Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan voor de mth talks! op dinsdag 11 mei om 19:30 uur!


 

Bonne Klein Woolthuis – Directeur-eigenaar vanTechnotape

Bonne Klein Woolthuis zijn vader overleed, 11 jaar geleden, compleet onverwacht. Een faillissement van Technotape International bleek onoverkomelijk en er kwamen nog meer zakelijke perikelen aan het licht. Bonne was min of meer genoodzaakt om het bedrijf over te nemen, zodat hij en zijn broer en zussen niet in de problemen kwamen.

Wat kwam er allemaal op hem af? Waar werd hij, naast een ingrijpende persoonlijke periode, zakelijk mee geconfronteerd? En wat heeft hij inmiddels zelf ondernomen zodat zijn naasten niet hetzelfde overkomt? Tijdens de mth talks! deelt hij zijn impactvolle verhaal, vol met lessen en inspiratie voor jou.

Bonne Klein Woolthuis

Olaf ten Hoopen

Olaf ten Hoopen is voorzitter Dagelijks Bestuur van mth accountants en adviseurs.  Iedere dag houdt hij zich bezig met de koers van het accountant en advieskantoor, maar ook adviseert hij dagelijks relaties van mth (met een extra focus op belastingadvies). Om deze kennis ook door te geven aan jongere generaties, geeft hij les in het vak Belastingrecht aan de Nyenrode Business Universiteit in Zwolle. Jaren geleden ontwikkelde Olaf de Liefdestest. Ondernemen heeft volgens hem namelijk te maken met: liefdevol omgaan met zowel bedrijf als gezin. Dat heeft alles te maken met continuïteit, óók als jouw leven eindigt.

“Sta als ondernemer eens stil en kijk om je heen: hoe zijn de zaken geregeld? Is er iemand die jouw bedrijf voort kan zetten als jij er niet meer bent? En zit er vooral veel kennis in jouw hoofd, of deel je dat ook bewust met anderen? Heb je jouw huidige zakelijke en privébezittingen goed inzichtelijk? En heb je wel eens stilgestaan bij een financieel worst-case scenario? Het is belangrijk om te weten of inspanningen en opofferingen niet vergeefs zijn geweest, als bijvoorbeeld je einde nadert. Laat je iets moois achter met veel kansen en potentie of staat je familie met lege handen?”

Olaf Ten Hoopen

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens de talks! te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens de talks!


Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Wil je meer weten over onze webinars? Neem dan gerust een kijkje op onze webinar pagina.