An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

mth talks! – Eindejaarstips 2021

Dinsdag 2 november om 19.30 uur staat de mth talks! in het teken van onze Eindejaarstips aan jou als ondernemer. Met welke praktische tips kun jij nu al aan de slag, om het volgende jaar goed voorbereid in te gaan?

Aanmelden
Eindejaarstips 2021

Thema’s

We behandelen de volgende thema’s:

In ongeveer 45 minuten geven onderstaande sprekers tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.  Zorg ervoor dat jij erbij bent en meld je nu gratis aan!

Marco de Weerd

Marco de Weerd  werkt als belastingadviseur al bijna 20 jaar op het gebied van btw, overdrachtsbelasting en douane. Behalve bij belastingadvieskantoren heeft hij ook een aantal jaren als btw-specialist in het bedrijfsleven gewerkt. Daarnaast is Marco docent bij Fiscaal Vanmorgen waar hij verschillende cursussen op het gebied van btw verzorgt.

Op 22 september jl. was Marco de Weerd ook spreker tijdens ons mth Prinsjesdag webinar.

Eindejaarstips van Marco

Tijdens de Eindejaarstips lichten wij een aantal van de besproken onderwerpen in dit mth Prinsjesdag webinar verder uit, maar ook zal Marco dieper ingaan op:

  • De correcties op auto en telefoon
  • De btw-herzieningen op aftrek van vastgoed
  • De BUA-regeling (Besluit Uitsluiting Aftrek omzetbelasting): hoe belangrijk en ingewikkeld is deze regeling?
Marco de Weerd
Wendy Knoppers

Wendy Knoppers

Wendy Knoppers werkt al zeven jaar als Belastingadviseur bij mth, studeerde daarvoor  Nederlands recht en behaalde de Master Fiscaal recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Daarnaast heeft Wendy diverse gespecialiseerde opleidingen succesvol afgerond, zoals een driejarige beroepsopleiding voor belastingadviseurs en een éénjarige Grotius specialisatieopleiding vennootschap- en ondernemingsrecht.

In de dagelijkse praktijk adviseert Wendy ondernemers ten aanzien van allerlei fiscale vraagstukken. Tegelijkertijd is zij een sparringpartner voor onze ondernemers. Ze praat regelmatig met hen over de huidige en toekomstige bedrijfsstructuur- en inrichting, de toekomstvisie en de bedrijfsdoeleinden. Daarnaast beoordeelt Wendy de huidige feitelijke situatie om zodoende samen mogelijke wijzigingen door te voeren waardoor de (toekomstige) belastingdruk voor ondernemers zo laag mogelijk is. Daarnaast begeleidt zij in samenwerking met notarissen en advocaten bedrijfsopvolgings- en/of verkooptraject, waarbij zij ervoor zorgt dat (voor zover mogelijk) maximaal gebruik wordt gemaakt van de daarvoor bestemde belastingvrijstellingen. Ook kan zij voor de betreffende ondernemer verzorgen dat de gerealiseerde verkoopwinst niet zichtbaar is voor nieuwsgierige derden, ondanks de jaarlijkse deponeringsverplichting van de jaarrekening van een BV en het inmiddels ingevoerde UBO-register.

Eindejaarstips van Wendy

Tijdens de mth talks! geeft Wendy, met het oog op de komst van 2022 en daarbij horende wetgeving, nog een aantal algemene eindejaarstips jij dit jaar nog toe kunt passen. Ze gaat in op onderwerpen als:

 

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens de talks! te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens de talks!

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Zorg ervoor dat je erbij bent en meld je nu gratis aan met deze link.