An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

28 Oktober 2021

mth Werkgeversdag 2021

Op 28 oktober 2021 organiseren wij voor de 10e keer de mth Werkgeversdag voor onze relaties over alles op het gebied van personeel.

Aanmelden

Hotel Van der Valk, Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH, Zwolle

mth Werkgeversdag 2021

Werkgeversdag

Sinds 2012 organiseert mth de Werkgeversdag voor werkgevers, HR-professionals en salarisadministrateurs. De Werkgeversdag is een uitgelezen moment om onze relaties bij te praten over relevante en actuele onderwerpen ten aanzien van personeel en salaris.

Dit jaar alweer de 10e keer dus reden voor een extra bijzondere jubileumeditie!
De wereld verandert als nooit tevoren en daarom een mooi moment om eens terug te blikken op 9 jaar Werkgeversdag. Als je vaker aanwezig bent geweest, komen er ongetwijfeld bekende gezichten en locaties voorbij.  Welke thema’s zijn aan de orde geweest en speelt er nu? Het thema voor de jubileumeditie is

Nieuw Perspectief op Werk en Werkgeverschap

Eén van de belangrijkste vragen is misschien wel ‘Hoe ben en blijf je een aantrekkelijke werkgever? Waarom willen mensen bij jouw organisatie werken? Ook praten wij jou bij over het Belastingplan 2022 en Actualiteiten Arbeidsrecht.

Wil jij aanwezig zijn bij de live bijeenkomst op 28 oktober 2021 bij Van der Valk in Zwolle? Meld je dan hier aan.

Prijs

De kosten van de jubileumeditie Werkgeversdag 2021  bedragen € 222,- per persoon exclusief btw en inclusief goed verzorgde catering gedurende de hele dag.

De inschrijving is definitief na betaling d.m.v. IDEAL of bankoverschrijving. Je ontvangt daarna een factuur van € 222,- ex btw per persoon.

Programma

28 oktober 2021

09.30 uur

Ontvangst met koffie/thee

10.00 uur

Welkom en openingswoord

10.05 uur

Terugblik op 10 jaar Werkgeversdag

10.15 uur

Belastingplan

10.45 uur

Thuiswerken

11.15 uur

PAUZE

11.30 uur

Actualiteiten Arbeidsrecht

12.30 uur

LUNCH en netwerken

13.30 uur

Duurzame inzetbaarheid

14.00 uur

Werven van personeel

14.30 uur

Nieuw Perspectief op Werk & Werkgeverschap (deel 1)

14.45 uur

PAUZE

15.00 uur

Externe spreker: Nieuw Perspectief op Werk & Werkgeverschap (deel 2)

16.00 uur

Vragen en sluiting

Sprekers

Albertje Pepping is sinds 2008 werkzaam bij mth accountants & adviseurs in de Adviesgroep Personeel & Salaris als adviseur arbeidsrecht. Zij is bij alle edities van de Werkgeversdag betrokken geweest. Het arbeidsrecht in al zijn facetten en het sociaal zekerheidsrecht zijn haar specialismen. Albertje stelt arbeidscontracten op en geeft advies over cao’s en bedrijfstakpensioenfondsen.
Verder voert zij ontslagprocedures voor ondernemers bij zowel het UWV als bij de kantonrechter. Het voeren van onderhandelingen en het treffen van een minnelijke regeling, die uitmonden in een vaststellingsovereenkomst, vormen een belangrijk deel van haar werkzaamheden.  Adviseren bij problemen die zich kunnen voordoen tijdens de re-integratie van een arbeidsongeschikte werknemer behoort eveneens tot haar werkterrein, waaronder ook advies over de te betalen transitievergoeding bij een beëindiging van het contract na twee ziektejaren.

Albertje Pepping
Jochem van den Berg

Jochem van den Berg werkt als adviseur loonheffingen/arbeidsrecht bij de Adviesgroep Personeel & Salaris.
Jochem is gespecialiseerd op het gebied van loonbelasting en sociale verzekeringen, zowel nationaal als internationaal. Hij verzorgt o.a. looncontroles en adviseert over kostenvergoedingsystemen, de dienstbetrekkingproblematiek en grensoverschrijdende arbeid. Hierbij wordt zowel werkgever als werknemer bijgestaan als zij overwegen om over de grens te gaan werken. Jochem is al jaren betrokken bij de Werkgeversdag.

Liesbeth Leijten  is sinds 2020 betrokken bij de Adviesgroep als  adviseur arbeidsrecht. Liesbeth is gespecialiseerd in het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Zo adviseert zij over het aangaan en beëindigen van dienstverbanden, de toepasselijkheid van cao’s en pensioenfondsen. Vanuit haar expertise adviseert zij tevens over de arbeidsrechtelijke facetten van reorganisaties en overnames. Daarnaast voert zij gerechtelijke procedures en adviseert werkgevers rondom de re-integratie van werknemers.  Bij de online editie van de Werkgeversdag in 2020 was Liesbeth ook één van de sprekers.

Liesbeth Leijten

Ingrid Boink  is sinds december 2020 betrokken bij de Adviesgroep als  senior adviseur loonheffingen en sociale zekerheid. Ingrid heeft ruime ervaring opgedaan bij zowel de Belastingdienst als bij grote internationale (uitzend)ondernemingen. Zij is in het verleden betrokken geweest bij het opzetten van (tax) controlwork frames, de vertaling van wetgeving naar werkprocessen in praktijk, verscheidende due dilligence onderzoeken bij overnames, het opzetten van beleid bij grensoverschrijdend werken. Daarnaast heeft Ingrid veel kennis van de loonheffingen en de bijbehorende loonaangifte en is zij de specialist op het gebied van het uitzenden/ter beschikking stellen van personeel.

Niels Moelard is sinds april 2021 werkzaam bij mth als recruitment adviseur (a.i.)
De juiste mensen op de juiste plek, dat maakt het verschil! Als ervaren recruitmanager werkt Niels al 20 jaar met veel enthousiasme, gedrevenheid en plezier in het recruitmentvak. Voor hem is het een interessant spel om iemands competenties en potentieel in te schatten en te onderzoeken. Op basis daarvan wordt bepaald of een kandidaat een juiste match is.
Als interim recruitment adviseur helpt Niels organisaties met het aantrekken van talent, het inrichten van recruitmentprocessen of het opleiden / begeleiden / aansturen van recruiters.

Arjen Banach is spreker en organisatiefuturoloog. Zijn lezingen gaan over werken en leidinggeven op afstand, verandering, innovatie, leiderschap en werkgeluk.
Dit sluit aan op het thema van deze Werkgeversdag: Nieuw Perspectief op Werk en Werkgeverschap.
De wereld verandert razendsnel, organisaties moeten mee. Wat maakt dat organisaties zich nu onderscheiden en succesvol zijn en wat betekent dat voor de toekomst van jouw organisatie? Wat zijn de essentiële ingrediënten voor een inspirerende organisatiecultuur om iedereen mee te krijgen, niet gefocust op voortgang, maar op vooruitgang. Hoe kan het anders? En…. wat is ervoor nodig om het morgen ook echt in praktijk te brengen?


Locatie

Hotel Van der Valk

Nieuwleusenerdijk 1
8028 PH Zwolle
Netherlands

Website: https://www.hotelzwolle.nl/

Routebeschrijving vanaf jouw adresCorona Protocol

We zijn blij dat we deze jubileumeditie van de Werkgeversdag weer ‘live’ met elkaar kunnen beleven.

Veiligheid staat voorop, dus graag jouw aandacht voor het onderstaande:

Laten we er samen een mooie bijeenkomst van maken!

Wil je meer weten over de webinars van mth? Klik dan hier.