An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

Omgaan met de nasleep van de coronacrisis

Als ondernemer ben jij steeds actiever bezig met het tijdperk na corona. Dat brengt uitdagingen met zich mee, zoals bijvoorbeeld het terugbetalen van de overheidssteun (NOW, TLV, etc).

Aanmelden
Omgaan met nasleep coronacrisis

Het onderwerp

Tijdens deze mth talks gaan we dieper in op vragen als:

Wij behandelen deze vragen tijdens de mth talks! én brengen het economische plaatje in beeld. Welke uitdagingen staan ons in de toekomst nog te wachten?
Ook blikken wij vooruit op de veranderingen op monetair gebied (centrale banken en overheid).

In ongeveer 45 minuten geven onderstaande sprekers tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen. Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan!


Leon Scheffel – Adviseur MKB

Leon werkt binnen de accountantstak van mth als adviseur voor onze MKB cliënten. Daarnaast volgt Leon het meerjarenopleidingstraject tot AA-accountant. Ook schrijft Leon columns, waarin hij nieuws in de wereld koppelt aan de beursontwikkelingen en waarbij hij de trends voor de lezer visueel inzichtelijk maakt. Leon zal tijdens de talks ingaan op het effect van de nasleep van de coronacrisis en in hoeverre dit een bedreiging kan zijn voor de economische groei.

Leon Scheffel
André van 't Hof

André van ‘t Hof – Relatiebeheerder

André werkt inmiddels al bijna vijf jaar bij mth.  Hij is relatiebeheerder én accountant. Naast zijn werk bij mth is André al meer dan vijf jaar penningmeester van de Stichting Vrienden van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Tijdens de talks gaat André het hebben over diverse overheidsmaatregelen en de status daarvan.


Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens de talks! te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen tijdens de talks!

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.


mth talks!

Met dit online concept brengen we actuele en relevante thema’s onder jouw aandacht. Elke eerste dinsdag van de maand nemen we jou in ongeveer 45 minuten mee in steeds een ander onderwerp dat interessant is voor jou. Zowel specialisten van mth als sprekers vanuit het werkveld én ondernemers uit de praktijk komen aan het woord. Het is mogelijk zelf vragen in te sturen, vooraf of tijdens de talks!

Houd onze LinkedInFacebookInstagram en/of Twitterpagina in de gaten voor meer informatie.

Wil je de vorige uitzending over duurzaam ondernemen terugkijken? Klik dan hier.