An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

22 September 2021

Prinsjesdag webinar 2021

Dinsdag 21 september is het weer zover: Prinsjesdag! Op deze dag presenteert het kabinet de nieuwe plannen voor het jaar 2022. De dag na Prinsjesdag, woensdag 22 september om 19:30 uur, gaan wij tijdens een webinar in op de nieuwe plannen en de aandachtspunten voor bedrijven en ondernemers.

Aanmelden

Online

Prinsjesdag webinar 2021

Aandachtspunten

Wij hopen tijdens deze webinar meer te kunnen vertellen over de volgende aandachtspunten:

 

Ook tijdens deze webinar: 

De Nederlandse economie werd in het jaar 2020 getroffen door de grootste economische krimp sinds de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels ziet de toekomst er weer wat rooskleuriger uit en door de ruimhartige steunmaatregelen van de overheid is de verwachting dat economie zich dit jaar krachtig gaan herstellen. Toch moet het effect van de nasleep van de coronacrisis niet onderschat worden. Tijdens dit webinar gaat Leon Scheffel in op de volgende thema’s:

In ongeveer 60 minuten geven de onderstaande sprekers jou meer informatie en tips, die jou en jouw onderneming kunnen helpen.  Zorg ervoor dat jij er bij bent en meld je nu gratis aan!


Marc Kamermans – Belastingadviseur 

Marc werkt ruim 25 jaar als belastingadviseur binnen de algemene MKB praktijk. Juist de diversiteit van de MKB praktijk met haar specifieke fiscale aandachtspunten spreekt hem aan. Het geeft hem de ruimte voor zijn fiscale creativiteit, zonder daarbij de mens uit het oog te verliezen. Al vele jaren geeft Marc kort na Prinsjesdag een scherpe toelichting op de gepresenteerde plannen en plaatst deze in het juiste fiscale perspectief.

Leon Scheffel – Adviseur MKB 

Leon werkt binnen de accountantstak van mth als adviseur voor onze MKB cliënten. Daarnaast volgt Leon het meerjarenopleidingstraject tot AA-accountant. Ook schrijft Leon columns, waarin hij nieuws in de wereld koppelt aan de beursontwikkelingen en waarbij hij de trends voor de lezer visueel inzichtelijk maakt. Leon zal tijdens het webinar ingaan op het effect van de nasleep van de coronacrisis en in hoeverre dit een bedreiging kan zijn voor de economische groei.

Marco de Weerd – Adviseur omzetbelasting 

Marco werkt als belastingadviseur al meer dan 20 jaar op het gebied van btw, overdrachtsbelasting en douane. Behalve bij belastingadvieskantoren heeft hij ook een aantal jaren als btw-specialist in het bedrijfsleven gewerkt. Daarnaast is Marco docent bij Fiscaal Vanmorgen waar hij verschillende cursussen op het gebied van btw verzorgt.

MTH Amersfoort_Marco de Weerd

Vragen

Wij doen er alles aan om de (ingestuurde) vragen tijdens deze Prinsjesdag webinar te beantwoorden, daarom kun je jouw vraag meesturen met je aanmelding óf live stellen via de chat.

Kom ik zelf ook in beeld tijdens het webinar?

Tijdens dit webinar kom je niet in beeld. Je kunt dus lekker ontspannen kijken vanaf huis, op de bank of waar je je ook bevindt.

Wil je meer weten over de evenementen van mth? Of een webinar terugkijken? Klik hier voor meer informatie.