An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

28 Januari 2022

Themamiddag startende tandarts-ondernemers

Op vrijdag 28 januari houden wij een themamiddag voor startende tandarts-ondernemers die een praktijk willen starten of zich inkopen in een bestaande praktijk.

Aanmelden

Bussumergrindweg 1, 1406 NZ Bussum

Themamiddag startende tandarts-ondernemers

Startende tandarts-ondernemers

Starten met ondernemen als tandarts, daar kun je vast hulp bij gebruiken. In een themamiddag nemen we je mee in alle belangrijke aandachtspunten rond je (potentiële) overname. Speciaal voor startende tandarts-ondernemers die een praktijk willen starten óf zich willen inkopen in een bestaande praktijk.

We heten je samen met Dental Care Professionals welkom in de Watertoren in Bussum.

Dental Care Professionals

Dental Care Professionals is actief voor de mondzorg met werving en selectie, praktijkbemiddeling en personeelsadvies. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken benadering en een professionele werkwijze. Zodat jij op een prettige manier goed geholpen wordt.

mth

Met 70 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 12 vestigingen en 450 medewerkers, is mth sterk vertegenwoordigd in Midden en Noord-Nederland.

Wij zijn specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van Moore zijn wij er ook voor advies over internationaal zakendoen.

Sprekers

Peter Haverbeke

Peter werkt als adviseur corporate finance bij mth, met als specialisatie due diligence onderzoeken. Hij werkt 15 jaar in bedrijfsovernames, en heeft naast zijn rol als adviseur ook bij een investeringsfirma gewerkt. Peter zal het overnameproces toelichten, van het vinden van een geschikte praktijk tot financiering. Hoe bereid je je goed voor? Welke valkuilen wil je zeker vermijden?

Simon Schuitema

Simon werkt al bijna 17 jaar als belastingadviseur bij mth. Hij voorziet ondernemers en particulieren van advies op het gebied van herstructurering en overnames. Ook is Simon een trusted advisor, specifiek voor MKB bedrijven en DGA’s.

Herm Slagmoolen

Herm Slagmoolen is oprichter en directeur van All Dent, sinds 2002 specialist in praktijkinrichting. Hij weet als geen ander waar je op moet letten bij het indelen van een praktijkruimte en hoe je daarbij economisch slim te werk gaat.

Dental Care Professionals
Dental Care Professionals

Marlies van der Vooren

Marlies van der Vooren is oprichter en directeur van Dental Care Professionals. Sinds 15 jaar is zij actief in de mondzorg met praktijkbemiddeling. Met haar team ondersteunt ze praktijkhouders en -managers bij personeelsvraagstukken, van werving tot en met ontslagprocedures.

Valesca Nederlof

Valesca Nederlof is HR-adviseur bij Dental Care Professionals. Zij is jurist en werkte voorheen als advocaat en daarna als praktijkmanager van een grote orthodontiepraktijk. Als HR-adviseur verleent ze praktische hulp en gedegen advies op het gebied van personeelsbeleid.

Dental Care Professionals

Programma

Vrijdag 28 januari 2022

13.00 – 13.30

Ontvangst met koffie en een broodje

13.30 – 15.00

Waarderingen, markttrends bij overnames van tandarts praktijken

15.00 – 15.15

Pauze

15.15 – 17.00

Fiscale aspecten, financiering

17.00 – 18.00

Napraten en borrel

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link, we hopen jullie op 28 januari te mogen begroeten in Bussum.