Financieren

Uw financiering is onze zorg!
De wereld verandert snel. Dat geldt ook voor de rol van banken na de crisis. Strengere regels en aangepaste wetgeving maken dat veel financiële instellingen behoedzamer zijn geworden in hun kredietbeleid. Voor veel alternatieve financiers liggen er juist kansen in de huidige markt. Crowdfunders, Kredietunies en investeringsfondsen schieten als paddenstoelen uit de grond. Voor u als ondernemer ontstaan naast de reguliere banken talrijke nieuwe financieringsopties.

Hierdoor is de vraag naar deskundige begeleiding en advies omtrent financieringen gestegen. MTH kan u helpen om uw kredietbehoefte inzichtelijk te maken en beter te begrijpen. Wij kennen de weg in het woud van aanbieders van geld. Met onze deskundigheid kunnen wij zorgen voor een optimale financiering van uw onderneming.

Hoe gaan wij u helpen?
MTH streeft ernaar elke ondernemer op ieder moment de beste financieringsoplossing te bieden. We nemen het gehele aanvraagtraject uit handen zodat u zich kunt blijven concentreren op de reguliere bedrijfsvoering.

Indien nodig combineren we verschillende financieringsvormen tot de voor uw onderneming meest geschikte financieringsmix. Uw wensen, mogelijkheden en belangen staan daarbij centraal. MTH wil ondernemers op strikt onafhankelijke basis de nodige alternatieven bieden.

Ten behoeve van de ondernemer bevordert MTH transparantie en concurrentie in financieringsland. Wij volgen alle relevante ontwikkelingen op de voet. Nieuwe toetreders, overheidsregelingen en/of innovatieve kredietvormen. Door de samenwerking met Credion, die toegang biedt tot meer dan 60 aanbieders van financiering, is MTH in staat voor u de meest aantrekkelijke financieringsvariant(en) te vinden en te ontsluiten.

Wij geloven in maatwerk en persoonlijk advies. Elke onderneming is uniek. Samen met de ondernemer bekijken we welke financieringsopties haalbaar zijn. Dat kan een traditioneel bankkrediet zijn. Steeds vaker zoeken de adviseurs van MTH naar creatieve mogelijkheden buiten de gebaande paden.

Op elke financieringsvraag bestaat een antwoord. Samen zetten we de mogelijkheden op een rijtje en maken de voordelen van elke optie voor u inzichtelijk. Uw belangen en de realisatie van uw plannen staan daarbij voorop.

Uw financieringsmanager
Hebt u vragen over hoe u uw financieringsstructuur verder kunt verbeteren of wilt u advies/begeleiding bij de aanvraag van een financiering? U kunt rekenen op een deskundige adviseur die uw zaken kent en ze ook behartigt. Sleutelwoorden in onze dienstverlening zijn aandacht en betrokkenheid. Gekoppeld aan ervaring en ondernemerszin, betekent dat een alerte en flexibele dienstverlening.

Neem contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt of bel ons direct via telefoonnummer (020) 331 41 58.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.