MTH FysioQlik

De vinger op de zere plek!

Ga met uw logingegevens direct naar de demo-omgeving! Nog geen login? Vraag deze vrijblijvend aan via: kennisgroepzorg@mth.nl.

Als ondernemende fysiotherapeut bent u, naast het behandelen van patiënten, dagelijks bezig met het runnen van uw praktijk. Uit onderzoek onder onze klanten is gebleken dat fysiotherapeuten behoefte hebben aan adequate en toegankelijke stuurinformatie. Met MTH FysioQlik ligt dit binnen handbereik. 

Wat is MTH FysioQlik?
Wilt u uw praktijk winstgevender maken of vertoont uw financiële positie een neergaande lijn en legt u graag de vinger op de zere plek? MTH FysioQlik is dé managementinformatie software voor ondernemers die een fysiotherapie-praktijk runnen én gebruik maken van software van Intramed. Middels een periodieke upload van data uit Intramed verschaft de MTH FysioQlik informatie op het gebied van omzet, behandelingen, verzekeraars, doorverwijzers, productiviteit van de behandelaars en andere belangrijke financiële prestatie-
indicatoren.

Eventuele pijnpunten kunnen nauwkeurig in beeld gebracht worden door het eenvoudige ’kliksysteem’. Op basis van de verkregen informatie kunt u vervolgens gericht actie ondernemen.

Tarieven
De prijs van MTH FysioQlik is opgebouwd uit een tweetal componenten:
1. Een eenmalig bedrag van € 250 (exclusief BTW). Dit bedrag ziet op het inregelen van uw exportbestand. Een bezoek van onze medewerker is bij dit bedrag inbegrepen.
2. Een vast maandelijks bedrag van € 24,95 (exclusief BTW) voor een 2-jaarsabonnement. U kunt ook kiezen voor een 1-jaarsabonnement. De maandelijkse kosten daarvan bedragen € 29,95 (exclusief BTW). De abonnementsgelden worden maandelijks per automatische incasso van uw bankrekening afgeschreven.

Ervaringen van gebruikers
Uit de pilot die wij onder een aantal fysiotherapeuten hebben uitgevoerd, is gebleken dat de deelnemers zeer enthousiast zijn over zowel het gebruiksgemak alsook het nut en de diepgang van de informatie.

Vraag nu vrijblijvend een login aan voor onze demo-omgeving. Dit kan via: kennisgroepzorg@mth.nl.

Downloads

PDF A4-leaflet_MTH_FysioQlik-LR.pdf Download

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.