German desk

Ondernemen in je buurland, dat is toch eenvoudig?

Je hebt als Duits bedrijf plannen om in Nederland te ondernemen of bent een Nederlands bedrijf met plannen in Duitsland. In praktijk is dit vaak ingewikkelder dan verwacht: De cultuur is in het buurland toch anders en veel zaken zijn net even anders geregeld dan in het eigen land.

De German Desk van mth helpt je graag verder!

Onze adviseurs zijn Duits van origine en volledig tweetalig. Met onze fiscale en financiële expertise en kennis van zaken in beide landen ontzorgen wij je graag en helpen je bij het ondernemen over de grens! We werken daarbij nauw samen met specialisten in Duitsland die net als wij zijn aangesloten bij Moore Stephens, een toonaangevend internationaal netwerk van accountants en belastingadviseurs.

Wij adviseren onze klanten vanuit 18 vestigingen op het gebied van:

  • Belastingen (waaronder winstbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting en omzetbelasting);
  • corporate finance;
  • accountancy;
  • werkgeversdiensten.

We werken voor particulieren, mkb en grote ondernemingen. Met een team van betrokken professionals, waarbij persoonlijk contact en een plezierige sfeer voorop staan, leveren wij dagelijks hoogwaardige op maat gesneden adviezen.

Passend advies!

Gezien de grote vraag naar het ondernemen over de grens hebben wij onze specifieke kennis met betrekking tot Duitsland gebundeld in een “German Desk”. Wil je ook een passend advies of gewoon eens vrijblijvend kennismaken met onze “German Desk”? Neem contact op met één van onze adviseurs via de contactgegevens aan de linkerkant.

Onze adviseurs van de German Desk helpen je graag verder!

Contact

mth Bussum
Bussummergrindweg 1
1406 NZ Bussum
T: (+31) 35 691 46 76
E: germandesk@mth.nl

Downloads

PDF mth_leaflet_-_german_desk.pdf Download
PDF mth_leaflet_-_german_desk_duits.pdf Download
PDF Wirtschaftsreport_MTH.pdf Download

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.