Halverwege het rugby seizoen..

Beste lezers,

We zijn weer een paar maanden verder. We zijn nu halverwege het rugby seizoen. Ik ben zo blij dat ik in Frankrijk woon, de rugby is geweldig en heb goede vrienden.

Ik heb al een flink aantal wedstrijden gespeeld met Montpellier. Hierdoor groei ik enorm in mijn ontwikkeling. Ik train 5 keer per week in de gym, naast veel werk op het veld en met het team. Als team blijft het nog steeds niet goed gaan, maar voor ons is dit een ontwikkeljaar voor volgend seizoen. We hebben ondertussen wel een paar mooie winsten gehad. Helaas ook een paar wedstrijden waarin we goed speelden, maar net verloren hebben.

Op dit moment ben ik me ook aan het voorbereiden op het EK in Roemenië. Het EK start op 23 maart. Zo hebben wij afgelopen zaterdag tegen Duitsland U20 gespeeld en gewonnen met 19-25. In Roemenië spelen we in de hoogste poule en onze eerste tegenstander is Portugal. Daarna is het een afval race. U kunt ons volgen op de een livestream: http://www.rugbyeurope.eu/welcome-rugby-europe-tv op 26 februari.

In mijn volgende blog ga ik u vertellen over hoe ik het heb gehad op het EK. Hoop dat u ervan genoten heeft en tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet,
Koen Bloemen

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.