An independent member of

logoFull Created with Sketch.

In memoriam Klaas Dunnink

Na zijn Heao-opleiding is Klaas in 1991 zijn carrière bij Van der Leen en Smid in Meppel begonnen. Een kantoor dat in 1992 is aangesloten bij MTH en de basis is voor het huidige MTH kantoor in Meppel.

Een echte MTH-er en een echte partner voor zijn relaties

Vanwege zijn wens om het vak te leren en te verdiepen is Klaas na de aansluiting bij MTH op ons kantoor in Emmeloord gaan werken. Vervolgens is Klaas federatiebelastingadviseur geworden, registeraccountant en heeft hij de opleiding tot EDP auditor gevolgd.

Met deze bagage is Klaas vervolgens in 2001 weer teruggekomen in Meppel om daar een controlepraktijk te gaan opbouwen. Daarin is hij uitstekend geslaagd. Op 1 januari 2007 is Klaas toegetreden als partner/mede-eigenaar van MTH. In het najaar van 2013 is Klaas met zijn controleteam verhuisd naar ons kantoor in Steenwijk.

Klaas was een echte MTH-er en een echte partner voor zijn relaties. Hij wist het maatschappelijk belang van zijn rol erg goed te combineren met het opbouwen van een persoonlijke relatie met zijn cliënten. Altijd vanuit een onafhankelijke positie en een inhoudelijke invalshoek. Hij hield van zijn werk. Wij hebben bijzonder veel respect voor de wijze waarop Klaas de tegenslagen in het leven heeft tegemoet getreden en het maximale uit zichzelf heeft weten te halen. Bovenal hebben we Klaas gekend als een aimabel mens. Klaas was Klaas. Een persoonlijkheid die je steeds meer ging waarderen naarmate je hem beter leerde kennen.