Horizontaal toezicht

Als lid van het SRA (het grootste netwerk van zo'n 400 kantoren in Nederland), investeert MTH continu in kwaliteit. Daarom hebben wij in juni 2010 een Convenant Horizontaal toezicht gesloten met de Belastingdienst.

Dit betekent dat wanneer wij aangifte voor u doen voor de loonheffing, inkomsten-, omzet- of vennootschapsbelasting, uw aangifte automatisch het stempel 'gewoon goed' krijgt, niet in het reguliere toezicht wordt meegenomen en u snel zekerheid en duidelijkheid krijgt over uw aangifte.

Extra's

Natuurlijk is het voor u prettig om te weten dat ons werk van hoge kwaliteit is. Kiest u er voor om met ons mee te werken binnen het Convenant Horizontaal toezicht, dan profiteert u bovendien van verschillende extra's:

  • Omdat de Belastingdienst ervan uit gaat dat uw aangifte gewoon goed is, valt u niet in het reguliere toezicht van de Belastingdienst;
  • U krijgt minder controles ter plaatse omdat aangiften binnen Horizontaal toezicht onder metatoezicht vallen: steekproefsgewijs wordt er gecontroleerd. U bent dus niet uitgesloten van controles maar de eventuele controle vindt wel sneller plaats en duurt korter.
  • Bij eventuele problemen zorgt MTH voor inhoudelijke afstemming met de Belastingdienst, voorafgaand aan de aangifte. U weet dus veel sneller waar u aan toe bent.
  • De Belastingdienst stelt zo snel mogelijk de definitieve aanslag vast. Uw rechtszekerheid wordt vergroot.
  • U kunt uiteraard op onze belastingbesparende adviezen blijven rekenen.

Meer weten of meewerken?

Wilt u met ons meewerken binnen het convenant? Neem contact op met een van onze specialisten van een vestiging bij u in de buurt.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.