HR-Advies

HR advies van MTH

Onze HR Adviseurs helpen u met al uw vragen op het gebied van HRM. Samen met u zoeken we oplossingen voor al uw personeelsgerelateerde vraagstukken en kunnen wij maatwerk leveren. 

HR advies

Uw medewerkers zijn de belangrijkste maar tegelijk ook uw meest ingewikkelde ondernemingskapitaal. Een goed doordacht en uitgevoerd HR beleid verhoogt het rendement van uw onderneming. Een tevreden werknemer op de juiste plaats in uw organisatie draagt immers op een positieve manier bij aan uw resultaten. Wij helpen u met vinden van de juiste balans tussen het belang van de werkgever en de werknemer.

Hoe komt u als ondernemer aan de juiste mensen en hoe behoudt u ze? Hoe zorgt u ervoor dat ze optimaal presteren? Een goed HR beleid helpt u uw doelen te bereiken en goede medewerkers te binden, motiveren, ontwikkelen en behouden! Tevens maakt een goed HR beleid inzichtelijk waar u nog kosten besparen of uw rendement kunt vergroten.

De MTH HR Adviseurs ondersteunen u bij het vinden van oplossingen voor deze vraagstukken. Dat doen we met een deskundig advies op maat. Wij gaan samen met u de uitdaging aan om uw onderneming te optimaliseren door middel een goed ingericht en uitgevoerd HR beleid. Onze ondersteuning kan variëren van grote(re) projecten tot incidentele complexe vraagstukken en kortdurende ondersteuning; dit zowel op operationeel, tactisch als op strategisch niveau.

Signalen

Een hoog ziekteverzuim, ongewenst verloop, lage(re) productiviteit, verslechterde sfeer en conflicten kunnen belangrijke signalen zijn. Uw MTH HR adviseur helpt u graag de oorzaken te achterhalen en oplossingen aan te dragen.

Diensten

Binnen onze dienstverlening onderscheiden wij een aantal deelgebieden. Samen vormen deze deelgebieden de kern van een goed presterende organisatie met tevreden werknemers:

Onze werkwijze

Wij beschikken over actuele kennis en relevante ervaring op het gebied van HRM en organisatieontwikkeling. Vanuit een betrokken houding en interesse in uw bedrijfsvoering kunnen wij middels een korte inventarisatie een overzicht verkrijgen van de ondersteunende diensten die wij u kunnen aanbieden.

Extra voordeel

Indien u al MTH klant bent, beschikken wij reeds over veel kennis van uw organisatie. Een extra voordeel van samenwerken met de MTH HR Adviseurs is bovendien dat wij de kennis van allerlei specialisten binnen onze organisatie kunnen bundelen. Dit betekent dat indien bepaalde vraagstukken hier om vragen, wij kunnen samenwerken met gekwalificeerde collega’s met andere specialismen.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.