Kennismaken

Het beste naar boven halen. In onze relaties, elkaar én onszelf, dat is waar we voor gaan. Onze kernwaarden vertrouwen, openheid, doelgerichtheid en ambitie, vormen de basis. We geloven in presteren en in de mens achter de prestatie.

Over mth
Met meer dan 65 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 18 vestigingen en 400 medewerkers, is mth sterk vertegenwoordigd in Midden en Noord-Nederland. Wij zijn specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van Moore Stephens zijn wij er ook voor advies over internationaal zakendoen.

Onze missie is bijdragen aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed. Bij ons is er ruimte voor het nemen van verantwoordelijkheden. Je kunt je ideeën kwijt, er wordt naar je geluisterd en werk van je input gemaakt. Je kan bij ons mooie stappen maken als je ondernemend en kritisch durft te zijn.

Onze wortels
Van oudsher draagt mth vanuit onze pioniersgeest, gedreven door kennis en kunde, bij aan de ontwikkeling van mens en maatschappij. Mth is daarbij ervan overtuigd dat investeren in relaties de sleutel vormt voor persoonlijke groei en zakelijk succes.

Ondernemend Nederland in haar kracht
Nederland is opgebouwd vanuit die pioniersgeest. Gebouwd op ondernemers, op onze klanten. Zij maken het verschil en stimuleren economie, welvaart en welzijn. Zij kunnen de wereld beter maken en dat moet worden ondersteund. Mth is niet alleen de ruggensteun voor de ondernemer, maar is ook haar klankbord.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.