Kennismaken

MTH is een organisatie met een rijke geschiedenis. Vanaf de oprichting in 1950 tot en met het heden is samenwerken daarvan de kern geweest.

Dat begon bij onze oprichters de heren Meeuwsen en Ten Hoopen. Twee totaal verschillende mensen met aanvullende kwaliteiten en heldere kernwaarden. Echte partners. Een mooie historische basis voor onze missie, onze rol in het maatschappelijk verkeer en de vraag wie we als MTH willen zijn.

Onze missie: ‘’MTH is de beste onafhankelijke partner voor ondernemers en bestuurders’’.

Dat lijkt een onbescheiden doelstelling. Maar MTH is van mening dat het in ieders bereik moet liggen om van iemand anders ‘de beste partner’ te zijn. Met zoveel verschillende getalenteerde collega’s in huis kunnen wij voor iedere ondernemer en bestuurder een optimaal team samenstellen. Elke relatie moet bij zijn besluitvorming kunnen steunen op dit multidisciplinair en onafhankelijke MTH-team waarin kennis, vaardigheden en connecties optimaal zijn vertegenwoordigd.

Een goed gevoel

We horen ondernemers vaak zeggen bij essentiële beslissingen: ‘’daar heb ik wel een goed gevoel bij’’. Maar je kunt alleen met ‘’een goed gevoel’’ beslissen als je over de juiste informatie en adviezen beschikt. Als beste onafhankelijke partner voorzien wij ondernemers en bestuurders graag van deze onmisbare basis van besluitvorming. Als we beseffen dat wij zelf niet de juiste kennis aan boord hebben in ons team dan brengen wij onze relaties in contact met goede adviseurs uit ons netwerk. Dat doe je als partner.

MTH-cultuur

De optimale klantbediening kan MTH alleen in teamverband bereiken. De cultuur van ons bedrijf is daar volledig op gericht: MTH wil een organisatie zijn die bestaat uit zelfstandig denkende professionals die op doeltreffende en integere wijze met plezier samenwerken. Zo halen we het beste in elkaar naar boven voor onze relaties. We spreken elkaar hier voortdurend op aan.

Onze kernwaarden

Vertrouwen is de basis van elke relatie. Dat is van essentieel belang in teamwork en in de samenwerking met relaties. Met dit vertrouwen kun je in alle openheid de strijd met elkaar aangaan over ideeën, plannen en voornemens. Met elkaar sparren. Dat zorgt uiteindelijk voor de hoogste kwaliteit in ons werk en de hoogste waarde voor onze relaties. Respect voor elkaar en voor de uiteindelijk tezamen gekozen koers zorgt voor een sfeer waarin verantwoordelijkheid wordt gedeeld, genomen en gegeven.

Onze visie

MTH heeft een focus op het talent en het werkplezier van onze professionals. We presteren optimaal als ieder doet wat hij goed kan en (dus) ook leuk vindt. Met structurele performance management blijven we met onze professionals in gesprek over zijn of haar rol in het team. Ieder kan zo van optimale waarde blijven binnen de samenwerking. Op deze wijze wil MTH een magneet zijn en blijven voor uiteenlopende toptalenten. Als het ons lukt om iedere professional in ons team in te zetten op zijn of haar sterke punten dan hebben we elke dag plezier in ons werk en is MTH echt de beste onafhankelijke partner van ondernemers en bestuurders. Een goed gevoel!

Bekijk ook onze bedrijfsfilm.

Vraag een gratis intakgesprek aan!

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.