Kernwaarden

Onze missie: Wij dragen bij aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed van ondernemend Nederland en onze medewerkers. Dit doen wij door hen te ondersteunen en te versterken middels hoogwaardige kennis, een groot zakelijk netwerk en betekenisvolle relaties. Wij bouwen relaties en creëren waarde! Maar hoe willen we dan werken bij mth? Wie willen we zijn?

Vertrouwen
Vertrouwen is volgens mth de basis voor elke relatie. Wij moeten op elkaar kunnen vertrouwen zodat ook onze klanten op ons kunnen vertrouwen. Alleen in een vertrouwde omgeving kunnen wij onze overige kernwaarden daadwerkelijk realiseren.

Openheid
In het contact met onze relaties en collega’s streven wij naar openheid. In een omgeving waarin alles besproken kan worden en waar ook daadwerkelijk naar elkaar wordt geluisterd is de kwaliteit van de onderlinge interactie hoog en de effectiviteit groot. Hier ligt de weg open om tot de kern te komen.

Doelgerichtheid
Binnen mth vinden wij het essentieel voor een maximale klanttevredenheid dat we het vermogen hebben om de wens van de klant helder voor ogen te krijgen en dat we hier -met inachtneming van onze vaktechnische grenzen en maatschappelijke verantwoordelijkheden- ook blijvend naar handelen.

Verantwoordelijkheid
Mth staat voor verantwoordelijkheid. Dit geeft onze mensen de vrijheid om zelfstandig te beslissen, te groeien en te ondernemen. Daarvoor is zowel het geven, delen als nemen van verantwoordelijkheid essentieel. Voor elkaar, voor onze klanten en voor onze maatschappelijke betrokkenheid in de regio waarin we wonen en werken.

Ambitie
Bij mth reikt ambitie verder dan het vinden van de beste oplossing alleen. Zo geloven wij bij mth in het beschikbaar stellen van onze kennis, kunde en ervaring en werken wij toe naar een hoger doel voor onze klanten en onze medewerkers; 1.) persoonlijk geluk 2.) zakelijk succes en 3.) maatschappelijke voorspoed.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.