Kernwaarden

We willen de beste onafhankelijke partner zijn van ondernemers en bestuurders. Dat is onze missie. Maar hoe willen we dan werken bij MTH? Wie willen we zijn?

Een goed gevoel

MTH wil een organisatie zijn die bestaat uit zelfstandig denkende professionals die op doeltreffende en integere wijze met plezier samenwerken. Zo halen we het beste in elkaar naar boven voor onze relaties. We spreken elkaar hier voortdurend op aan.

Vertrouwen

Vertrouwen is volgens MTH de basis voor elke relatie. Wij moeten op elkaar kunnen vertrouwen zodat ook onze cliënten op ons kunnen vertrouwen. Alleen in een vertrouwde omgeving kunnen wij onze overige kernwaarden daadwerkelijk realiseren.

Openheid

In het contact met onze relaties en collega’s streven wij naar openheid. In een omgeving waarin alles besproken kan worden en waar ook daadwerkelijk naar elkaar wordt geluisterd is de kwaliteit van de onderlinge interactie hoog en de effectiviteit groot.

Respect

De natuur, onze medemens en elkaars visie en kijk op de wereld willen wij respecteren. Dat betekent soms het uitstellen van een oordeel over iets of iemand en tegelijkertijd kritisch zijn op ons eigen gedrag.

Verantwoordelijkheid

MTH staat voor verantwoordelijkheidsgevoel. Dit geeft onze mensen de vrijheid om zelfstandig te beslissen, te groeien en te ondernemen. Daarvoor is zowel het geven als nemen van verantwoordelijkheid essentieel. Voor elkaar, voor onze cliënten en voor onze maatschappelijke betrokkenheid in de regio waarin we wonen en werken.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.