Sponsorpagina Koen Bloemen

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Koen Bloemen, 17 jaar en ik speel in het Nederlands Rugby Team <18. Ik heb de ambitie om internationaal topsporter te worden. Aankomend schooljaar start ik in havo 5. Aangezien ik door de Rugby Bond gevraagd ben om te gaan trainen bij het Nationaal Training Centrum (NTC), ga ik hiervoor verhuizen naar Amsterdam.

Het doel van het NTC is om de heren van het Nederlands rugby team naar het WK in 2019 te kunnen krijgen. Mijn doel voor dit seizoen is om naar het EK in Portugal te gaan en mijn havo te halen. Daarnaast speel ik dit seizoen bij Rugbyclub ’t Gooi. Hiervoor heb ik gespeeld voor Rugbyclub The Big Stones in Havelte en Rugbyclub Eemland in Amersfoort. 

Rugby is een erg nette sport. De meeste rugbyers leven volgens vijf kernwaarden: passie, respect, eerlijkheid, vriendschap en inzet. Je ziet dit goed terug in het spel. Een voorbeeld is dat alleen de captain van het team spreekt tegen de scheidsrechter. De captain mag hem alleen aanspreken met u. Bij mijn sponsor MTH hanteren ze ook kernwaarden in het omgaan met elkaar / relaties: vertrouwen, openheid, respect, verantwoordelijkheid en een goed gevoel.

Dit was mijn introductie. In november kunt u een vervolg lezen van mijn spannende reis naar de top!

Tot dan!

Koen Bloemen

12-06-2018 Tijd voor een rugby-update!

13-03-2018: Mijn leven = rugby

25-04-2017: Europees Rugby Kampioenschap in Roemenië

06-03-2017: Halverwege het rugby seizoen

05-12-2016: Rugbyclub Montpellier

31-05-2016: Het EK Rugby, één van de geweldigste ervaringen in mijn leven!

07-12-2015: World Cup 

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.