An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

21 april, 2018

Mijn werkgever biedt mij kansen om te leren en te groeien

Leon Scheffel (23) is assistent accountant. Leon woont in Elburg. Hij is drie jaar geleden bij mth begonnen in het duale traject. Inmiddels zit hij in het laatste jaar van zijn opleiding accountancy bij de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. “Mijn belangrijkste taken zijn het samenstellen van de jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiftes; eigenlijk het hele traject van A tot en met Z. Dat is ook wat mij zo aanspreekt in mijn baan; de afwisseling en dat ik regelmatig aanwezig mag zijn bij het bespreken van de jaarrekening met de klant. Het klantcontact maakt mijn werk echt waardevol en ik ben heel blij met de kansen die mij daarin door mth geboden worden. Je bouwt een relatie op met de klant, waardoor je weer beter adviespunten kunt aangeven”, vertelt Leon enthousiast. “In de toekomst zou ik dit klantcontact graag verder willen uitbreiden. Het liefst zou ik dan ook op den duur als relatiebeheerder of tekenend accountant willen werken”, vervolgt Leon.

Werken bij mth
werving en selectie door mth

Post-HBO

“Eerst wil ik echter nog een post-HBO traject gaan doen. Wat dat betreft ben ik erg blij met mijn baan bij mth. Mijn werkgever biedt mij kansen om te leren en te groeien. Ik word overal actief bij betrokken. Als ik het vergelijk met sommige werkplekken van mijn studiegenoten, dan heb ik het hier echt getroffen”, aldus Leon.

Schrijven van blogs

Dat Leon veel passie heeft voor zijn werk blijkt ook uit zijn hobby: hij schrijft dagelijks blogs voor een beurswebsite ‘Slim Beleggen’ en voor ‘Investing.com’. Leon: “Na werktijd houdt mijn werk niet op. Ik ben eigenlijk altijd bezig met mijn vak. Bij ‘Slim beleggen’ schrijf ik de meer algemene verhalen en bij ‘Investing.com’ kan ik mijn eigen mening naar voren brengen. Het vak van accountancy is mijn passie.”