MONI: online boekhouden

MONI, dé persoonlijke online controller! Heeft u grip op uw financiële situatie?

Administratie wordt door veel ondernemers als een noodzakelijk kwaad gezien. Nu hebben wij iets bedacht waardoor uw administratieve lasten sterk worden gereduceerd en uw cijfers tot leven worden gebracht. Uw managementinformatie is in een oogopslag duidelijk waardoor u optimaal geholpen wordt bij het nemen van bedrijfsmatige beslissingen. Wij stellen u voor aan MONI!

Tijd overhouden
Ondernemers willen zich bezighouden met ondernemen, weten waar ze aan toe zijn en bovendien niet worden geconfronteerd met verborgen werkeloosheid (dubbele invoer, veel handmatig etc.). Wij nemen wensen “uit het veld” zeer serieus en aangezien de mogelijkheden van vandaag de dag het toelaten, spelen we hier graag op in. Daarom is MONI geboren.

MONI stelt de situatie van uw onderneming centraal en bouwt daar een geautomatiseerd online systeem voor uw administratie omheen. Uw persoonlijke controller neemt de administratieve taken maximaal uit handen, zodat u alleen nog hoeft te factureren, betalen en inkoopfacturen hoeft te scannen. We helpen met het digitaliseren en koppelen van het systeem met uw bank, salarispakket, of zelfs met uw CRM- en kassasysteem. Door dergelijke koppelingen te leggen, reduceren wij het aantal handelingen dat u hoeft te verrichten om zaken gedaan te krijgen en dus ook de kosten. Kortom; u houdt weer tijd over voor andere operationele en strategische zaken of voor privé .

Altijd actueel en meer inzicht
Doordat u en wij over actuele cijfers beschikken kunnen wij u nog beter van advies voorzien. Zo zorgt digitalisering van de administratie voor beter inzicht in uw bedrijfsvoering en biedt het meer mogelijkheden voor persoonlijke aandacht en tijdig advies op maat. Eerlijk gezegd maakt dat óns werk ook een stuk leuker!

Maar ook voor u heeft dit een groot voordeel; doordat u dagelijks de beschikking heeft over de meest actuele gegevens van uw bedrijf, kunt u veel beter en sneller inspelen op de ontwikkelingen. Doordat u met MONI beschikking heeft over adequate cijfers maakt u namelijk gefundeerde keuzes voor de toekomst van uw onderneming. Daarbij staat u er natuurlijk niet alleen voor, uw persoonlijke controller helpt u namelijk met de interpretatie van uw cijfers, waardoor niets u meer ontgaat.

Continuïteit en geen onvoorziene kosten
Doordat MONI uw administratie grotendeels of zelfs helemaal overneemt, wint u tevens aan continuïteit. Anders dan bij “eigen” administratief personeel heeft MONI namelijk een heel team aan controllers klaar staan, die ook bij ziekte of vakantie elkaars werk moeiteloos overnemen. Dat resulteert in een interessanter takenpakket voor uw huidige personeel, en/of lagere personeelskosten.

Doordat MONI werkt op basis van maandabonnementen krijgt u geen onverwachte rekeningen voor overeengekomen werkzaamheden. Daarnaast geloven wij dusdanig in onze dienstverlening dat wij de uitzonderlijk korte opzegtermijn van één maand hanteren.

Meten is weten
Zou uw administratie dan toch leuker kunnen? U komt erachter tijdens een vrijblijvende nulmeting. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin wij uw situatie kunnen analyseren en van advies kunnen voorzien. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-1414700 of stuur een e-mail naar info@moni.nl.

Zie voor meer informatie ook de website: www.moni.nl.

 

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.