MONI: online boekhouden

MONI, dé persoonlijke online controller! Heb je grip op de financiële situatie?

Administratie wordt door veel ondernemers als een noodzakelijk kwaad gezien. Nu hebben wij iets bedacht waardoor administratieve lasten sterk worden gereduceerd en cijfers tot leven worden gebracht. Je managementinformatie is in een oogopslag duidelijk waardoor je optimaal geholpen wordt bij het nemen van bedrijfsmatige beslissingen. Wij stellen je graag voor aan MONI!

Tijd overhouden
Ondernemers willen zich bezighouden met ondernemen, weten waar ze aan toe zijn en bovendien niet worden geconfronteerd met verborgen werkeloosheid (dubbele invoer, veel handmatig etc.). Wij nemen wensen “uit het veld” zeer serieus en aangezien de mogelijkheden van vandaag de dag het toelaten, spelen we hier graag op in. Daarom is MONI geboren.

MONI stelt de situatie van de onderneming centraal en bouwt daar een geautomatiseerd online systeem voor de administratie omheen. Je persoonlijke controller neemt de administratieve taken maximaal uit handen, zodat je alleen nog hoeft te factureren, betalen en inkoopfacturen hoeft te scannen. We helpen met het digitaliseren en koppelen van het systeem met de bank, salarispakket, of zelfs met CRM- en kassasysteem. Door dergelijke koppelingen te leggen, reduceren wij het aantal handelingen dat je hoeft te verrichten om zaken gedaan te krijgen en dus ook de kosten. Kortom; je houdt weer tijd over voor andere operationele en strategische zaken of voor privé .

Altijd actueel en meer inzicht
Doordat jij en wij over actuele cijfers beschikken kunnen wij jou nog beter van advies voorzien. Zo zorgt digitalisering van de administratie voor beter inzicht in de bedrijfsvoering en biedt het meer mogelijkheden voor persoonlijke aandacht en tijdig advies op maat. Eerlijk gezegd maakt dat óns werk ook een stuk leuker!

Maar ook voor jou heeft dit een groot voordeel; doordat je dagelijks de beschikking hebt over de meest actuele gegevens van je bedrijf, kun je veel beter en sneller inspelen op de ontwikkelingen. Doordat je met MONI beschikking hebt over adequate cijfers maak je namelijk gefundeerde keuzes voor de toekomst van de onderneming. Daarbij sta je er natuurlijk niet alleen voor, je persoonlijke controller help je namelijk met de interpretatie van cijfers, waardoor niets je meer ontgaat.

Continuïteit en geen onvoorziene kosten
Doordat MONI de administratie grotendeels of zelfs helemaal overneemt, win je tevens aan continuïteit. Anders dan bij “eigen” administratief personeel heeft MONI namelijk een heel team aan controllers klaar staan, die ook bij ziekte of vakantie elkaars werk moeiteloos overnemen. Dat resulteert in een interessanter takenpakket voor het huidige personeel, en/of lagere personeelskosten.

Doordat MONI werkt op basis van maandabonnementen krijg je geen onverwachte rekeningen voor overeengekomen werkzaamheden. Daarnaast geloven wij dusdanig in onze dienstverlening dat wij de uitzonderlijk korte opzegtermijn van één maand hanteren.

Meten is weten
Zou de administratie dan toch leuker kunnen? Je komt erachter tijdens een vrijblijvende nulmeting. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin wij je situatie kunnen analyseren en van advies kunnen voorzien. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-1414700 of stuur een e-mail naar info@moni.nl.

Zie voor meer informatie ook de website: www.moni.nl.

 

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.