MTH Safe

De kracht van persoonlijk financieel management in uw eigen digitale financiële kluis!

Nog geen MTH Safe? Neem dan contact met ons op via telefoon: 0521-512938 of per e-mail: mthsafe@mth.nl.

Het goed op orde houden van uw persoonlijke financiële documenten valt niet mee, zeker niet voor u als ondernemer. Laat staan dat u of uw partner op elk belangrijk moment direct inzicht heeft. Vanaf nu hoeft u zich hierover geen zorgen meer te maken. Vanaf nu kunt u gebruikmaken van MTH Safe. Voor inzicht en een goed gevoel.

Uw financiën in balans met MTH Safe
Op ieder moment van de dag al uw belangrijke documenten onder handbereik en direct inzage in uw persoonlijke financiën. Een droomscenario dat werkelijkheid wordt met MTH Safe.

MTH Safe is een beveiligde internetomgeving waarin wij al uw gegevens en documenten overzichtelijk vastleggen. Op basis van uw lijfrente(s), kapitaal-, pensioen-, overlijdensrisico- en arbeidsongeschiktheidpolis verzorgen wij een eerste financiële analyse voor u. Zo weet u direct waar u staat. Maar zo weet u vooral ook wat u te doen staat. Wilt u bijvoorbeeld uw pensioenleeftijd verlagen, dan heeft dit altijd financiële gevolgen. Dat betekent dat u nu al moet beginnen met bijsturen. MTH Safe biedt u de mogelijkheid om zelf een eenvoudige analyse te maken. Voor een uitgebreider advies kunt u terecht bij MTH Personal Finance.

Maar MTH Safe biedt nog veel meer. Persoonlijke documenten kunt u eenvoudig uploaden. Uw testament, uw wensen ten aanzien van uw uitvaart, uw verzekerings-polissen, akte huwelijkse voorwaarden, een kopie van uw paspoort, rijbewijs etc. Uw MTH Safe kunt u inrichten voor u persoonlijk, maar ook voor uw familieleden. Van inlog- en pukcodes, tot aan het nummer dat u dient te bellen om bankpassen te blokkeren na diefstal. Uw persoonlijke in-logcode van MTH Safe zorgt ervoor dat u overal ter wereld via een internetverbinding uw gegevens kan inzien.

Altijd inzicht in uw persoonlijke financiële positie
Sinds de uitbreiding van onze dienstverlening met MTH Personal Finance ervaren wij veelvuldig dat ondernemers onvoldoende inzicht hebben in hun persoonlijke finan-ciën. Er is behoefte aan inzicht. MTH Safe biedt dit inzicht en kan een overzicht bieden van uw huidige situatie in verschillende omstandigheden. Denk daarbij aan:
• uw huidige netto besteedbare inkomen
• uw toekomstige vermogenspositie in privé
• het inkomen van uw nabestaande
• het inkomen bij blijvende arbeidsongeschiktheid
• het inkomen na pensionering

Op basis hiervan kunt u zien of aanvullend advies gewenst is. De gecertificeerd financieel planners van MTH adviseren u graag verder. Wij zorgen voor het inrichten van uw persoonlijke MTH Safe met de bijbehorende financiële analyses.
Hiervoor berekenen wij eenmalig slechts € 495,- ex BTW. Voor een jaarlijkse fee van € 75,- ex BTW maakt u gebruik van MTH Safe en nemen wij ieder jaar contact met u op om eventuele aanpassingen in uw gegevens te bespreken.

Geen zorg voor later … een goed gevoel
Een van de kernwaarden van MTH is dat wij 'een goed gevoel' nastreven bij u als onze relatie. Een goed gevoel ontzorgt, geeft rust, biedt duidelijkheid en zorgt ervoor dat u zich kunt focussen op ondernemen. MTH Safe helpt u daarbij!

Meer weten?
Neem contact op met uw MTH adviseur of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen dan contact met u op over MTH Safe. E-mailen kan ook op: mthsafe@mth.nl.

Gegevens:

Downloads

PDF MTH_leaflet_MTH_Safe_05-2014_LR.pdf Download

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.