Verlenging Zilversponsor MTH

  • 15 november 16


MTH accountants & adviseurs wordt in onze business club vertegenwoordigd door de accountants Sam Gersen (oud-speler en oud-penningmeester van de supportersvereniging) en Rutger Koelewijn. Zij zijn alweer 3 jaar zilversponsor. Eigenlijk zilversponsor met een goud randje vanwege hun mobiele bord, dat elke thuiswedstrijd voor, in de pauze en na de wedstrijd op het veld wordt gereden door onze Jasje.

Tot onze vreugde hebben ze laten weten dat ze het sponsorcontract verlengen en verder hebben Sam en Rutger aangegeven dat ze hun traditie ook graag voortzetten om alle business club leden jaarlijks een fles MTH-huiswijn aan te bieden.

De huiswijn van het Chateux Compable Et Fiscal is dit jaar een wijn van de limited collectie van het Franse wijnhuis Les Domaines Auriol. Deze cabernet, de Belles de Sud, wat schoonheden uit het zuiden betekent, is u inmiddels aangeboden na de laatste thuiswedstrijd op 14 mei. Volgend jaar wordt weer een MTH-huiswijn aangeboden, zorg dat u er dan (weer) bij bent!

Inmiddels is ook het nieuwe sponsorcontract door Sam en Rutger getekend op zaterdag 29 oktober, net voor de wedstrijd tegen SDC Putten (die we overigens glansrijk hebben gewonnen met 2-0)!