Webinar 28 april terugkijken: “Actualiteiten en inspiratie in de coronacrisis”

  • 29 april 20

 

Update 29 april 12.00 uur

Op 28 april 2020 organiseerden wij ons eerste webinar ‘Actualiteiten én inspiratie in de coronacrisis’.

Niet alleen namen we de maar liefst 116 ondernemers live mee in de laatste ontwikkelingen, maar we lieten ons ook samen inspireren door ondernemers. Er kwamen veel interessante vragen van kijkers binnen, onder meer over NOW, TOZO, maar ook over het vasthouden van personeel in deze uitdagende tijd.

Ondernemer Danny van Dijk: “Sommige dingen kun je niet veranderen, maar we kunnen wel kijken hoe we personeel en klanten kunnen behouden en er samen uit kunnen komen”. Ontzettend bedankt voor jullie bijdrage, horeca ondernemer Peter Otten (Eetcafé De Schans) en Danny van Dijk (Nautilus Health Club). Mooi om te zien hoe jullie volop met de toekomst bezig zijn!

Wil jij het webinar terugkijken? Dat kan via https://www.youtube.com/watch?v=cW4-CN0pv7c

 --- 

Aanvang: Dinsdag 28 april 2020 om 19.30 uur

Onze corona taskforce informeert klanten en mth medewerkers over alle verschillende regelingen die vanuit de overheid geïntroduceerd zijn. We doen dit via onze nieuwsbrieven, artikelen op de website en social media.

Veel regelingen zijn inmiddels bekend bij ondernemers. Tijdens dit webinar zoeken we de actualiteit met betrekking tot de laatste ontwikkelingen. En het is mogelijk om vragen te stellen.

Ook laten we ons graag inspireren door verhalen van ondernemers. Ondernemers die plots zijn geconfronteerd met wegvallende omzet vanwege gedwongen sluiting en hoopvol uitkijken naar de toekomst.
 
Onderwerpen
Arie Lengkeek (commercieel manager mth) gaat in gesprek met horecaondernemer Peter Otten (Eetcafé De Schans in Vinkeveen) èn met Danny van Dijk (Nautilus Health Club in Nijkerk).

Johan Fokkens (belastingadviseur mth en deel van de Corona Taskforce binnen mth) gaat in op de laatste stand van zaken rond de coronacrisis en zal vragen beantwoorden.

Wil je meer weten over het programma? Klik dan hier.

Vragen
Wij doen er alles aan om de ingestuurde vragen tijdens ons webinar te beantwoorden; brandende vragen kun je vast meesturen via deze aanmeldlink.

Het webinar wordt opgenomen zodat je dit nog eens terug kunt kijken. Ben je verhinderd op 28 april om 19.30 uur? Meld je dan evengoed aan zodat je de opname van het webinar kunt onvangen.