Werkgeversdag erg succesvol

  • 05 november 18


De Werkgeversdag, die dit jaar plaatsvond in Zwolle, was een groot succes. Het was alweer de zevende editie op een rij. De opkomst was net zo hoog als vorig jaar op twee Werkgeversdagen! Zo’n tachtig deelnemers bezochten de workshops in het ‘Van der Valk’ hotel in Zwolle. Het programma was dan ook zeer boeiend; naast interessante sprekers waren er verschillende workshops die de deelnemers handvatten boden voor hun werk.

Dit jaar was Gerard Gelling naast spreker ook dagvoorzitter, een rol die hem goed af ging. Siebren Zijlstra van ‘Groenleven’ gaf de afsluitende presentatie. Hij hield een enthousiast en inspirerend betoog over groene energie. Hij vertelde hoe het in de toekomst mogelijk moet worden om subsidieloos groene energie te produceren. De aanwezigen luisterden zeer aandachtig naar zijn boeiende verhaal.

langer luisteren
De reacties na afloop waren unaniem positief. De deelnemers stelden volop vragen en zij kregen een deskundig antwoord van de Personeel & Salaris adviseurs. 

Een van de deelneemsters vertelde: “Het was een boeiend programma. Naar de laatste spreker, Siebren Zijlstra, had ik graag nog wat langer willen luisteren!” Een andere deelnemer vond vooral de workshops erg nuttig: “Ik heb de workshop over WKR gevolgd. Een erg actuele workshop die goed aansloot bij mijn praktijk. Ik heb weer veel tips gekregen waar we mee kunnen besparen.”

Nieuwe inzichten
“Nuttig was het zeker”, vertelde een deelnemer aan de workshop ‘Flexibele arbeidscontracten en arbeidsrecht’. Ik weet weer waar ik allemaal aan moet denken.” Een deelnemer volgde de workshops ‘personele aspecten van fusie en overname’ van Jochem van den Berg en ‘Tips en Trucs WKR’ van Gerard Gelling en vond beide workshops “zeer interessant”. Hij zei dat hij weer nieuwe inzichten had gekregen: “In vrij korte tijd ben je weer helemaal op de hoogte. Nu moet ik het blijven vasthouden. De eerste weken zit ik nog in de flow, later ebt het vaak weer wat weg. Dat moet ik niet laten gebeuren”, zei hij lachend.

Volgend jaar zullen de Werkgeversdagen weer opnieuw georganiseerd worden. Voor de 8e editie hopen we op minstens net zo’n goede opkomst als dit jaar.