Onze diensten

mth richt zich met haar dienstverlening op het thema “integrale bekostiging” primair op de directies van ziekenhuizen. Vanuit onze BTW-specialisten zijn wij de natuurlijke (fiscale) adviseur voor ziekenhuisdirecties. Wij worden veel gevraagd om namens de raden van bestuur presentaties te geven aan de medisch specialisten, dan wel specifiek de raden van bestuur te adviseren in dit vraagstuk.

Daarnaast bieden wij aan medisch specialisten de mogelijkheid voor een second opinion. Vanuit onze expertise kunnen wij vanuit zowel het perspectief van de medisch specialist als die van het ziekenhuis advies geven over de oplossingsrichting, waarbij wij de vermeende belangentegenstelling vertalen in een gezamenlijke uitdaging. Deze second opinion kunnen wij zowel in opdracht van het ziekenhuis als in opdracht van de Medisch Specialisten doen. Ook voor medisch specialisten die momenteel een dienstverband hebben met het ziekenhuis staat deze dienst open. Neem hierover gerust contact met ons op.

Ook in de implementatiefase kunnen wij van dienst zijn, omdat wij veelal directe relaties onderhouden met de verschillende inspecties. Voor wat betreft de contractvorming werken wij graag samen met de juridische afdeling of juridische dienstverlener of wij adviseren in het gebruikmaken van onze relatie, een in de zorg gespecialiseerd advocatenkantoor.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.