An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

Kennisgroepen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

MVO handelen levert besparingen op van de bedrijfskosten, maar ook van het milieu. Steeds vaker snijdt het mes aan twee kanten.

De wetenschap dat de wereld 18 maanden nodig heeft om de natuurlijke hulpbronnen te genereren, die de mens in één jaar gebruikt, maakt dat ook keihard duidelijk. Hoe eenvoudig kan het soms zijn: Dubbelzijdig printen, werken met dubbele beeldschermen en led­verlichting op kantoren installeren.

Kennisgroepen
Landschap met windmolen

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is niet direct de verantwoordelijkheid van de accountant. Wel zien wij in bijna alle sectoren de belangstelling voor dit onderwerp toenemen. In tegenstelling tot vroeger is er nu veel meer oog voor het integreren van MVO in de beleidsvoering van organisaties. Het is minder een losstaand project en het gaat meer een visie op strategie en beleid worden. Om deze reden willen wij dit onderwerp nader onder de aandacht brengen.

Voordelen MVO

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen kent diverse voordelen, waaronder:

MVO bewust beleid kan kansen bieden en mitigeert bedrijfsrisico’s. Met het mth Bewust programma gaan wij de toekomst in samen met onze cliënten. Bewust met het milieu, de leefomgeving en de belanghebbenden om ons heen. Mth staat graag tot uw dienst voor vraagstukken m.b.t. MVO, denk aan;

Meer informatie of eens sparren over MVO? Neem vrijblijvend contact op met de kennisgroep MVO of stuur een e-mail naar: mvo@mth.nl.