An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

Kennisgroepen

Zorg

Als medisch professional heb je te maken met vraagstukken die verder reiken dan eigen specialisme. Aan het starten of overnemen van een praktijk of het participeren in een maatschap zijn vaak complexe financiële, juridische en fiscale consequenties verbonden. Staat je op het punt de ‘witte jas’ over te dragen, ook dan moet je belangrijke keuzes maken. Je adviseur van mth helpt je graag bij het stellen van de juiste financiële diagnose en een daarop afgestemd behandelplan. Zo voorkom je financiële verrassingen.

Kennisgroepen
zorg dokter

Kennisgroep Zorg

Onze ervaring in de zorgsector hebben we gebundeld in de kennisgroep Zorg. Dit multidisciplinaire team houdt de kennis van de sector voortdurend up to date en ondersteunt onze medewerkers bij alle vraagstukken waar je als zorgprofessional mee te maken krijgt. Zo kunnen zij voor jou de juiste sparringpartner zijn.

Diensten kennisgroep zorg

Contact

Voor alle financiële zorgvragen kun je rekenen op een vaste adviseur die de zaken kent en ze ook behartigt. Neem contact op met de Kennisgroep Zorg via telefoonnummer (033) 258 03 30 of selecteer een vestiging bij jou in de buurt. Wij staan voor je klaar.


 

Contactpersonen

René Ballast FFP

Adviseur Personal Finance Zorg

r.ballast@mth.nl

ing. Franc Kapitein AA RV

Adviseur kennisgroep Zorg

f.kapitein@mth.nl

drs. Teunis van den Berg

Adviseur kennisgroep Zorg

t.vanden.berg@mth.nl

Jaap Wisse

Adviseur kennisgroep Zorg

j.wisse@mth.nl