An independent member of

logoFull Created with Sketch.

Zoeken op

Zoeken op

Alles

Over mth

Wie willen we zijn?

Onze missie: Wij dragen bij aan persoonlijk geluk, zakelijk succes en maatschappelijke voorspoed van ondernemend Nederland en onze medewerkers.

Dit doen wij door hen te ondersteunen en te versterken met hoogwaardige kennis, een groot zakelijk netwerk en betekenisvolle relaties. Wij bouwen relaties en creëren waarde! Maar hoe willen we dan werken bij mth? Wie willen we zijn?

Over ons
overleg mth 2

Kernwaarden

mth kernwaarden vertrouwen

mth kernwaarden vertrouwenmth kernwaarden openheid

mth kernwaarden openheid 

mth kernwaarden doelgericht

mth kernwaarden doelgericht

 

mth kernwaarden verantwoordelijk

mth kernwaarden verantwoordelijk

 

mth kernwaarden ambitie

mth kernwaarden ambitie

 

Kennismaken

Alweer meer dan 70 jaar geleden trok onze oprichter de heer Meeuwsen, op de motor, gehuld in leren jas door de Noordoostpolder. Zijn doel? De pioniers ondersteunen met kennis en kunde en zo bijdragen aan de wederopbouw van Nederland.

Niet lang daarna bundelde hij de krachten met de heer Ten Hoopen. Samen ervan overtuigd dat investeren in persoonlijke relaties de sleutel vormt tot succes. Daar ontstond accountantskantoor Meeuwsen Ten Hoopen, ofwel mth.

Tot op de dag van vandaag ondersteunen wij die pioniers, doeners en denkers, ondernemers en werkgevers met de essentie van hun onderneming. Dé sleutel tot een gezond bedrijf, tot voortbestaan, tot groei.

Wij geloven dat ondernemers het verschil maken.
Voor onze welvaart. Voor ons welzijn. Voor Nederland.

We leven in een tijd van constante verandering. Een tijd waarin ondernemers kansrijk zijn, maar ook kwetsbaar. Voor hen willen we een klankbord zijn. Dichtbij en van hoog niveau.

Dat begint met wederzijds vertrouwen. We weten waar je staat en begrijpen waar je naartoe wilt. We kennen je ambities, dromen en angsten. We hebben geen geheimen voor elkaar.

Dat diepe vertrouwen geeft ruimte voor openheid, voor realistische, productieve dialogen en voor alle stemmen. Ook als die niet zeggen wat je wilt horen. Alleen dan komen we tot de kern en kunnen we samen plannen maken en dingen verbeteren. Samen waarde creëren.

Dan kunnen we doelgericht ervoor gaan, voorbehoud, zonder twijfel. Samen verantwoordelijk zijn.

Met als resultaat: werken in echte verbinding.
Voorbij de ego’s en met gezamenlijke ambitie.
Dat is onze belofte aan jou.