Overnamebegeleiding

De koop of verkoop van een onderneming is een spannend en ingrijpend proces. Voor u als ondernemer een niet dagelijkse activiteit met vergaande gevolgen. Op zo’n moment is het prettig en belangrijk dat uw adviseur u begeleidt, laat zien wat er gebeurt en u helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen. Met onze deskundigheid staat u er niet alleen voor.

Begeleiding bij bedrijfsovername

Onze corporate finance specialisten begeleiden u in het totale proces van bedrijfsovername. Bij koop, verkoop, management buy-out of management buy- in, verzorgen we onder meer de waardering, de onderhandelingen, het boekenonderzoek, de financiering en de contractuele vastlegging. In alle trajecten zijn wij uw sparringpartner, behoeden we u voor valkuilen en gaan we samen met u voor het beste resultaat.

Bekijk hier een filmpje over een overname en overnamefinanciering van onze relatie True.
True is 1 van de meest vooraanstaande Nederlandse leveranciers van Managed Hosting & Cloud Services voor de zakelijke markt. En onderdeel van Broad Horizon, een investeringsmaatschappij. Begin 2014 benaderde Rudolf Meijer, de directeur van Broad Horizon ons. Rudolf gaf aan dat zij branchegenoot Multrix wilden kopen. Bekijk hoe dit verdergaat en de rol van MTH Corporate Finance in dit filmpje.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.