Personal Finance

Als ondernemer heeft u ook te maken met persoonlijke financiële onderwerpen die uw aandacht soms vragen. Als u uw zaakjes voor uzelf en privé goed voor elkaar heeft profiteert u echt maximaal van uw bedrijfsresultaat. Uw passie is ondernemen. Onze passie is u financieel te ontzorgen zowel in uw bedrijf als in uw privésituatie.

Advies op maat

De veranderingen in de belasting- en regelgeving volgen zich in snel tempo op. Dit vraagt veel van u als ondernemer. Wat zijn de gevolgen voor mijn onderneming, maar zeker ook voor mij als ondernemer privé? Uw accountant en uw accountmanager van de bank geven u adviezen die van belang kunnen zijn voor uw onderneming. Maar wie geeft u advies over uw privé financiën die vaak ook verweven zijn met uw onderneming? U kunt hierbij denken aan uw pensioen of arbeidsongeschiktheid, maar ook een overlijden heeft invloed op (de continuïteit van) uw onderneming. Het verkrijgen van een passende financiering voor u als ondernemer wordt steeds moeilijker. Heeft u plannen om een ander huis te kopen en wilt u echt een onafhankelijk advies? De gecertificeerd financieel planner (FFP) van MTH helpt u graag met een privé advies op maat.

U staat centraal

De Personal Finance adviseur geeft een eerlijk en onafhankelijk advies waarbij uw huidige persoonlijke situatie, wensen en behoeften centraal staan. Na een uitgebreide inventarisatie en kritische blik op uw huidige financiële situatie zal er een helder financieel plan uitgewerkt worden. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden in mogelijke vervolgacties. De Personal Finance adviseur wordt niet betaald uit provisies van een bank of verzekeraar en is daardoor echt onafhankelijk. Hij kijkt wat voor u van belang is en laat zich niet leiden door producten. Uw persoonlijk financieel plan zal periodiek met u worden besproken en beoordeeld worden op actualiteit.

De toegevoegde waarde

• Inzicht in uw financiële situatie bij overlijden, pensioen, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding.
• Vermogensplanning.
• Analyse testamenten en estateplanning.
• Onafhankelijke advisering bij de nieuwe financiering van uw woonhuis of beoordeling van uw huidige hypotheek.
• Inzicht in uw inkomens- en vermogensplaatje na overdracht van uw onderneming.
• Actualiteit van uw financieel plan.

Personal Finance adviseur

Wilt u profiteren van uw eigen Personal Finance adviseur die echt onafhankelijk is, zich niet laat leiden door producten en waar u als klant centraal staat? Neem dan contact met ons op.  

Relevante webpagina`s:
Ontslag
Continuïteit bedrijf en gezin

Downloads

PDF Artikel_MTH_Personal_Finance.pdf Download
PDF Je_bedrijf_ter_overname_in_de_etalage_Artikel_Dentz.pdf Download
PDF MTH_leaflet_Personal_Finance.pdf Download
PDF MTH_Fiscale_en_sociale_cijfers_2017.pdf Download

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.