Personal Finance

Als ondernemer heb je ook te maken met persoonlijke financiële onderwerpen die de aandacht soms vragen. Als je je zaakjes voor jezelf en privé goed voor elkaar heeft profiteer je echt maximaal van het bedrijfsresultaat. Je passie is ondernemen. Onze passie is je financieel te ontzorgen zowel in je bedrijf als in je privésituatie.

Advies op maat

De veranderingen in de belasting- en regelgeving volgen zich in snel tempo op. Dit vraagt veel van jou als ondernemer. Wat zijn de gevolgen voor mijn onderneming, maar zeker ook voor mij als ondernemer privé? De accountant en accountmanager van de bank geven je adviezen die van belang kunnen zijn voor de onderneming. Maar wie geeft je advies over privé financiën die vaak ook verweven zijn met de onderneming? Je kunt hierbij denken aan pensioen of arbeidsongeschiktheid, maar ook een overlijden heeft invloed op (de continuïteit van) de onderneming. Het verkrijgen van een passende financiering voor jou als ondernemer wordt steeds moeilijker. Heb je plannen om een ander huis te kopen en wil je echt een onafhankelijk advies? De gecertificeerd financieel planner (FFP) van mth helpt graag met een privé advies op maat.

Jij staat centraal

De Personal Finance adviseur geeft een eerlijk en onafhankelijk advies waarbij de huidige persoonlijke situatie, wensen en behoeften centraal staan. Na een uitgebreide inventarisatie en kritische blik op de huidige financiële situatie zal er een helder financieel plan uitgewerkt worden. Indien gewenst kunnen wij je begeleiden in mogelijke vervolgacties. De Personal Finance adviseur wordt niet betaald uit provisies van een bank of verzekeraar en is daardoor echt onafhankelijk. Hij kijkt wat voor jou van belang is en laat zich niet leiden door producten. Je persoonlijk financieel plan zal periodiek met je worden besproken en beoordeeld worden op actualiteit.

De toegevoegde waarde

• Inzicht in de financiële situatie bij overlijden, pensioen, arbeidsongeschiktheid, echtscheiding.
• Vermogensplanning.
• Analyse testamenten en estateplanning.
• Onafhankelijke advisering bij de nieuwe financiering van je woonhuis of beoordeling van de huidige hypotheek.
• Inzicht in inkomens- en vermogensplaatje na overdracht van de onderneming.
• Actualiteit van het financieel plan.

Personal Finance adviseur

Wil je profiteren van een eigen Personal Finance adviseur die echt onafhankelijk is, zich niet laat leiden door producten en waar je als klant centraal staat? Neem dan contact met ons op.  

Relevante webpagina`s:
Ontslag
Continuïteit bedrijf en gezin

Downloads

PDF mth_leaflet_-_personal_finance.pdf Download
PDF Artikel_MTH_Personal_Finance.pdf Download
PDF Je_bedrijf_ter_overname_in_de_etalage_Artikel_Dentz.pdf Download

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.