Quickscan

Uit ervaring weten we dat algemene kennis op het gebied van personeel en salaris bij veel ondernemers wel aanwezig is. Tot op zekere hoogte red je je hier prima mee voor de personeels- en salarisadministratie. Maar gaat het wat dieper, dan is er nog veel te behalen. De Quickscan Personeel & Salaris is hiervoor de oplossing.

Wij beantwoorden vragen als:

  • Welke arbeidsvoorwaarden hanteren wij?
  • Voldoen onze arbeidsovereenkomsten en - voorwaarden nog aan de huidige (fiscale) wet- en regelgeving?
  • Is onze salarisadministratie fiscaal op orde?

Onderwerpen waarvoor je meer specialistische kennis nodig hebt. Ook veel voorkomende vragen als 'Hoe blijf ik mijn medewerkers boeien en binden?' helpen we graag beantwoorden.

Rapportage en plan van aanpak

In een korte maar krachtige rapportage adviseren we je, onderzoeken kansen en bedreigingen, doen aanbevelingen, bekijken valkuilen en stellen voor jou een plan van aanpak op. Zo kun je de aandachtspunten op een goede manier in de organisatie implementeren. Uiteraard kun je hierbij rekenen op onze begeleiding.

Deze aanpak geeft je inzicht in het huidige personeels- en salarisbeleid. Met goed onderbouwde analyses kun je je onderscheiden op de arbeidsmarkt en preventief inspelen op toekomstige arbeidsmarktontwikkelingen.

Onze specialisten van de Adviesgroep Personeel & Salaris vertellen je graag meer over de Quickscan Personeel & Salaris. Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur van een vestiging in de buurt.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.