Quickscan

Uit ervaring weten we dat algemene kennis op het gebied van personeel en salaris bij veel ondernemers wel aanwezig is. Tot op zekere hoogte redt u zich hier prima mee voor uw personeels- en salarisadministratie. Maar gaat het wat dieper, dan is er nog veel te behalen. De Quickscan Personeel & Salaris is hiervoor uw oplossing.

Wij beantwoorden uw vragen als:

  • Welke arbeidsvoorwaarden hanteren wij?
  • Voldoen onze arbeidsovereenkomsten en - voorwaarden nog aan de huidige (fiscale) wet- en regelgeving?
  • Is onze salarisadministratie fiscaal op orde?

Onderwerpen waarvoor u meer specialistische kennis nodig heeft. Ook veel voorkomende vragen als 'Hoe blijf ik mijn medewerkers boeien en binden?' helpen we u graag beantwoorden.

Rapportage en plan van aanpak

In een korte maar krachtige rapportage adviseren we u, onderzoeken kansen en bedreigingen, doen aanbevelingen, bekijken valkuilen en stellen voor u een plan van aanpak op. Zo kunt u de aandachtspunten op een goede manier in uw organisatie implementeren. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op onze begeleiding.

Deze aanpak geeft u inzicht in uw huidige personeels- en salarisbeleid. Met goed onderbouwde analyses kunt u zich onderscheiden op de arbeidsmarkt en preventief inspelen op toekomstige arbeidsmarktontwikkelingen.

Onze specialisten van de Adviesgroep Personeel & Salaris vertellen u graag meer over de Quickscan Personeel & Salaris. Maak een vrijblijvende afspraak met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.