Salarisadministratie en -verwerking

Verwerking van de salarissen van uw medewerkers is meer dan een druk op de knop. Fiscale en sociale wetgeving, aangevuld met CAO- en arbeidsrechtelijke zaken, maken salarisverwerking een vak apart. Veel werkgevers besteden het dan ook uit. Werknemers moeten immers kunnen vertrouwen op een foutloze salarisstrook. Daarnaast verwacht u deskundig advies zodat u tijd overhoudt voor belangrijkere zaken.

Uitbesteding salarisadministratie

Kost het voeren van een salarisadministratie u veel tijd? Vraagt u zich af of de kwaliteit voldoende gewaarborgd is of heeft u geen back up bij onverwachte uitval van uw salarisadministrateur? U kunt uw salarisadministratie volledig uitbesteden aan onze specialisten.

Salaris & Personeel Online

Met onze internettoepassing Salaris & Personeel Online nemen wij u een aantal administratieve en juridische werkzaamheden uit handen. U voert zelf de gegevens van uw werknemers in en kunt eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Besteedt u liever de hele administratie aan ons uit? Dat kan natuurlijk ook.

Wij controleren de ingevoerde gegevens en zorgen dat alles is afgestemd op actuele wet- en regelgeving. De periodieke output ontvangt u digitaal van ons. U bepaalt vervolgens zelf of u dit digitaal of op papier naar uw werknemers stuurt.

Specialisten

Ons team van salarisadministrateurs en -adviseurs wordt bijgestaan door specialisten op het gebied van Arbeidsrecht, Loonbelasting/Sociale verzekeringen en HR. Zo bieden wij u full service advies op het gebied van uw personeel en salarissen.

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.