Spanish desk

Per 13 oktober 2017 zijn wij gevestigd in het NEDERLANDS BUSINESS CENTRUM SPANJE te La Nucía:Calle Benlliure, 2La Nucía, Alicante


Fiscaal klimaat Nederland en Spanje

Wanneer u van plan bent te gaan ondernemen in Spanje of dat reeds doet, dan is MTH uw ideale partner om u hierbij succesvol te begeleiden en te adviseren. Ook wanneer u bent geëmigreerd (of gaat emigreren) naar Spanje, dan adviseren wij u graag omtrent de fiscale wetgeving tussen Nederland en Spanje. Tot slot begeleiden wij ook Nederlanders en Spanjaarden die weer in Nederland willen wonen of een bedrijf willen starten.

Specifieke kennis

Onze specifieke kennis met betrekking tot Spanje hebben wij gebundeld in een ‘Spanish desk’. Mede door onze nauwe samenwerking met Kompas Consulting te Spanje, kunnen wij u volledig adviseren over het fiscale klimaat tussen Nederland en Spanje. Tevens hebben wij een breed internationaal netwerk vanwege onze samenwerking met Moore Stephens, een toonaangevend internationaal netwerk van accountants en belastingadviseurs.
In Nederland adviseren wij onze klanten vanuit 17 vestigingen op het gebied van:

  • Belastingen (waaronder winstbelasting, loonbelasting, inkomstenbelasting, omzetbelasting en succesierecht);
  • corporate finance;
  • accountancy;
  • werkgeversdiensten.

We werken voor particulieren, mkb en grote ondernemingen. Met een team van betrokken professionals, waarbij persoonlijk contact en een plezierige sfeer voorop staan, leveren wij dagelijks hoogwaardige op maat gesneden adviezen.

Advies

Wilt u ook een passend advies of gewoon eens vrijblijvend kennismaken met onze adviseurs? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. U kunt ons bereiken op telefoonnummer (+31) 035 69 146 76 of via spanishdesk@mth.nl.

Kantoor Spanje - Benidorm

Tevens is een van onze adviseurs elke laatste donderdag en vrijdag van elke maand op ons kantoor in Benidorm aanwezig. U kunt op deze dagen vrijblijvend met ons kennismaken in Spanje. Ons kantoor is gevestigd aan de Calle Benlliure 2, La Nucía, Alicante

Uiteraard kan dit ook in Nederland; u bent van harte welkom in de Bussumse watertoren.

Contact

MTH Bussum
Bussummergrindweg 1
1406 NZ Bussum
T: (+31) 35 691 46 76
E: spanishdesk@mth.nl

MTH España
Calle Benlliure, 2
La Nucía, Alicante
E: spanishdesk@mth.nl

Nieuws
Interview Nederlandstalige Business Club Costa Blanca
Drukbezochte opening van het Nederlands Business Centrum Spanje 
Geïntensiveerde automatische gegevensuitwisseling tussen Spanje en Nederland
Links
Samenwerkende partijen.

Downloads

PDF MTH_leaflet_Spanish_Desk_05-2014_LR.pdf Download
PDF MTH_Brochure_Flex-bv_UK.pdf Download

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.