Sponsorpagina Léon Mak

Leuk dat jullie een kijkje nemen op mijn pagina. Ik ben een atleet uit Heerde en doe de tienkamp/meerkamp met als specialisme het polsstokhoogspringen. Persoonlijk vind ik de tienkamp zo mooi omdat je in twee dagen op alle onderdelen optimaal moet kunnen presteren in het lopen, springen en werpen. Ik ga naar de Noordgouw in Heerde en zit nu in VWO 5. Ook speel ik piano en luister ik graag naar muziek.

Ik doe al aan atletiek sinds mn 6e en doe dit al jaren met veel plezier. Inmiddels doe ik op nationaal niveau mee en ik ben inmiddels meerdere malen Nederlands/Nationaal kampioen geworden op verschillende onderdelen.

Ik train ongeveer 6 keer per week bij verschillende trainers. Michel Knobbe is mijn coach die mijn trainingen regelt en alles overziet. Ondertussen train ik ruim 2 jaar bij Michel nadat ik hem heb leren kennen op de regiotrainingen. In deze twee jaar is alles in een stroomversnelling geraakt, mijn basis is enorm verbeterd en ik heb zelfs mijn zwakke onderdelen om kunnen zetten in sterke onderdelen. Zo is dit gebeurd toen ik een jaar geleden door Michel in contact ben gekomen met polsstok-trainer Jaap van de Plaat. Na een paar trainingen ging ik van een beginner naar nationaal niveau!

Zoals u al merkt train ik bij verschillende trainers, dit betekent ook dat ik op verschillende plaatsen train. Naast Michel en Jaap heb ik nog andere specialisten die mij begeleiden in trainingen maar ook fysiek, zoals een fysio die nauw contact heeft met mijn coach. Ik ben erg blij dat ik over de afgelopen jaren dit netwerk heb kunnen opbouwen van ervaren en deskundige mensen die mij zo intensief helpen.

Voor de komende jaren wil ik graag mij verder ontwikkelen als atleet, hierbij wil ik mij in mijn juniorenjaren (tot 20 jaar) plaatsen voor internationale toernooien voor de junioren (WJK,EJK). Het is echt mijn droom om voor Nederland uit te komen op een groot toernooi. Hier werk ik ook erg hard voor in mijn trainingen en ik vind het fantastisch om te doen!

21-06-2018: Outdoorseizoen 2018

05-03-2018: Indoorseizoen 2018

16-11-2017: De winter in! 

01-09-2017: De prestaties van mijn outdoorseizoen

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.