Vakantie

Een paar maanden geleden schreef ik over het laatste deel van het winterseizoen. Ondertussen ben ik middenin de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hoewel de meeste mensen nu vakantie hebben, gaan de trainingen voor mij gewoon door.

Afgelopen week ben ik week op trainingskamp geweest naar de Ardennen, waar we voornamelijk hebben gefietst en eind juni/begin juli stond ik nog op het zomerijs in Thialf. Verder heb ik de afgelopen maanden een paar wedstrijden gefietst. Zo reed ik onder andere de Ronde van Zuidoost Friesland en de Parel van de Veluwe. Ik vind dit erg leuk om te doen en zie het als een goede training.

Half september gaat Thialf open en gaat het winterseizoen alweer beginnen. Eind oktober staat dan de eerste serieuze wedstrijd op het programma en het hoofddoel van dit jaar zal het WK junioren in Italië zijn, waar ik mij nog wel voor moet zien te plaatsen.

Over een paar weken begint ook het volgende studiejaar weer. Tegen mijn eigen verwachtingen in heb ik mijn propedeuse geneeskunde in een jaar gehaald en dat betekent dat ik door kan met het tweede jaar van de studie!

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul een plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.