Amsterdam

Mth verbonden met Amsterdam en de wereld om ons heen.

In ons kantoor in de Spaces Zuidas in Amsterdam staat een team van adviseurs voor je klaar. Zij ondersteunen onze relaties in de volle breedte en kunnen de expertise van de specialisten van mth daarbij inzetten. Dit alles in een prettige omgeving. 

Graag werken wij samen met jou aan de toekomst van de organisatie en leveren een bijdrage aan de groei. Of het gaat om het opstarten of uitbreiden van activiteiten in het buitenland, de begeleiding van fusie- en overnametrajecten, advies en begeleiding bij het verkrijgen van financiering, verbeteren van rendement of het doorvoeren van een reorganisatie of om reguliere zaken in Nederland te regelen. Wij staan voor je klaar. Vanzelfsprekend ontzorgen wij op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied, stellen wij jaarrekeningen op en/of controleren deze en zorgen ervoor dat je fiscaal optimaal kunt ondernemen. 

Mogen wij je binnenkort verwelkomen op ons kantoor? Neem voor een kennismakingsgesprek contact op met een van de onderstaande specialisten. Kijk ook eens op onze internationale webpagina: www.moorestephensmth.nl.

Moore Stephens
We are a member of Moore Stephens International, a worldwide network of independent accountancy and consultancy firms. Consisting of 351 independent firms with 630 representative offices across 98 countries, Moore Stephens International is regarded as one of the major accounting and consulting networks of the world. Read more.

Medewerkers

drs. Michel Thoben RA

Extern Accountant

drs. Holger Buch RA

Extern Accountant

mr. Sjoerd Riedstra

Belastingadviseur

drs. Erik-Jan Hennis RA RV

Adviseur Corporate Finance

mr. Ronald van den Brink

Belastingadviseur

mr. Jochem van den Berg

Adviseur loonheffingen/arbeidsrecht

Boudewijn Tinge RA

Extern Accountant