Hoofddorp

Verbonden met Hoofddorp.

mth accountants & adviseurs en Cox + Partners adviseurs en accountants bundelen hun krachten. Cox + Partners is verder gegaan onder mth. 

Lees hier het persbericht. 

Login

Mth verbonden met Amsterdam en de wereld om ons heen.

In ons kantoor in Hoofddorp staat een team van adviseurs voor je klaar. Zij ondersteunen onze relaties in de volle breedte en kunnen de expertise van de specialisten van mth daarbij inzetten. Dit alles in een prettige omgeving. 

Graag werken wij samen met jou aan de toekomst van de organisatie en leveren een bijdrage aan de groei. Of het gaat om het opstarten of uitbreiden van activiteiten in het buitenland, de begeleiding van fusie- en overnametrajecten, advies en begeleiding bij het verkrijgen van financiering, verbeteren van rendement of het doorvoeren van een reorganisatie of om reguliere zaken in Nederland te regelen. Wij staan voor je klaar. Vanzelfsprekend ontzorgen wij op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied, stellen wij jaarrekeningen op en/of controleren deze en zorgen ervoor dat je fiscaal optimaal kunt ondernemen. 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom het Coronavirus? Lees dan verder op: https://www.mth.nl/news/item/coronavirus/

Moore
We are a member of Moore, a worldwide network of independent accountancy and consultancy firms. Consisting of 351 independent firms with 630 representative offices across 98 countries, Moore is regarded as one of the major accounting and consulting networks of the world. Read more.

Medewerkers

Wim Cox RA

Accountant

Hans Pot RA

Extern accountant

Mike Zeeman RA

Accountant

mr. Réni Uijl

Belastingadviseur

Lindi Duindam

Office management

mr. drs. Peter van de Linde

Belastingadviseur

Dennis Mes AA

Accountant

Peter Blom RA

Accountant

mr. Jochem van den Berg

Adviseur loonheffingen/arbeidsrecht

drs. Michel Thoben RA

Extern Accountant

Erwin Morriën

Senior Belastingadviseur

drs. Holger Buch RA

Extern Accountant

mr. Sjoerd Riedstra

Belastingadviseur

drs. Erik-Jan Hennis RA RV

Advisor Corporate Finance

mr. Ronald van den Brink

Belastingadviseur

Boudewijn Tinge RA

Extern Accountant