Voorthuizen

De vestiging in Voorthuizen aan de Apeldoornsestraat gaat per 1 januari 2016 virtueel verder. Veel ondernemers hebben MTH in de afgelopen jaren leren kennen. Eind 2012 is MTH in Voorthuizen gevestigd om dichterbij de klanten en ondernemers in Voorthuizen te zitten. Nu is besloten om als virtuele vestiging door te gaan.

Henri Pannekoek, adviseur bij MTH Voorthuizen licht toe: “De ontwikkelingen op internet en social media hebben meegespeeld in de besluitvorming. Steeds meer aanvragen en diensten worden digitaal gedaan of opgevraagd. We gaan daarom ook virtueel verder met het kantoor. Ook op die manier kunnen we dichtbij de klant komen. Telefoon en e-mail zijn niet meer weg te denken in het contact met de klant. We komen graag langs bij de klant voor een persoonlijk (advies-)gesprek. Ook kunnen we op een andere locatie samenkomen”.

Bekijk ook dit leaflet met meer informatie.

Ondernemersspreekuur
Wij organiseren maandelijks een ondernemersspreekuur. Dit op de eerste dinsdag van de maand van 15.00-17.00 uur. Wilt u hier gebruik van maken? Bel ons dan en wij regelen een samenkomst!

 

Medewerkers

Henri Pannekoek AA

Accountant, Adviseur MKB

mr. Mient Klooster RB

Belastingadviseur, Starterscoach

Kees Wassink

Salarisadviseur

Gert van den Berg AA

Accountant, Adviseur MKB

Leonie Mosterd

Gevorderd assistent accountant

Michelle van Hierden

Beginnend assistent accountant

Hanneke de Swart

Marketing & acquisitie

Evenementen