Waardering

U werkt dagelijks met hart en ziel voor uw bedrijf en streeft naar goede resultaten. Toch breekt vroeg of laat het moment aan waarop u er afscheid van moet nemen. Wilt u uw onderneming verkopen of overdragen, dan is het belangrijk om te weten wat uw bedrijf waard is. Een juiste waardering zorgt ervoor dat u een reële prijs ontvangt en geeft de koper helderheid over de toekomstverwachtingen.

Objectieve waarde

Waarde is een subjectief begrip. Dat geldt ook voor de waarde van uw onderneming. Iedere aspirant-koper waardeert uw onderneming op een andere manier. Dit hangt af van zijn positie en situatie. En die zijn niet objectief vast te stellen. Daarom is het van groot belang dat u weet wat uw onderneming waard is.

Overzichtelijk waarderingsrapport

Wij schatten uw onderneming graag voor u op de juiste waarde en leggen dit vast in een waarderingsrapport. Met een volledig en kloppend rapport kunt u met een gerust hart aan de onderhandelingen beginnen. In het rapport vindt u een uitgebreide analyse van uw bedrijf en van de markt waarin u opereert. Ook nemen we diverse prognoses op om de financiële toekomst van uw onderneming in kaart te brengen. Zo krijgt u inzicht in de waarde van uw onderneming en ontstaat voor kopers duidelijkheid over de toekomstverwachting van uw bedrijf.

Ook als u niet wilt verkopen

Misschien bent u niet van plan uw onderneming te verkopen, maar wilt u wel weten wat uw bedrijf waard is. Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Met onze Waarderingsscan® ziet u snel hoeveel waarde u in uw onderneming heeft gecreëerd en hoe u dat resultaat kunt verbeteren.

Uw eigen waarderingsdeskundige

Wilt u weten wat uw onderneming waard is? Neem dan contact op met een adviseur van een vestiging bij u in de buurt. Rechtstreeks contact opnemen met onze Register Valuators (erkende waarderingsdeskundigen) kan natuurlijk ook. U kunt hen bereiken via onze vestigingen in Baarn en Meppel. Onze Register Valuators zijn ingeschreven bij het SWBO (Stichting Waarderingsonderzoek ten behoeve van Bedrijf en Onderneming) en lid van het NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators).

Zoek dichtstbijzijnde locatie

Vul uw plaats of postcode in om de dichtstbijzijnde locatie te vinden.